Ioana Ginghină l-a iertat pe Alexandru Papadopol pentru că a înșelat-o? ”A fost nevoie de timp să se vindece anumite lucruri, dar acum el este un bărbat important din viața mea!”

Publicat: 30 iun. 2022, 13:22 Autor: Dora Bazavan Vedete

Ioana Ginghină este foarte relaxată! Actriței îi merge totul din plin, pe toate planurile și va avea o vară fierbinte. Dacă face sau nu nuntă în septembrie și ce ar alege în schimb, aflați doar din interviul exclusiv pentru Ciao.ro!

Meniul tău de vară care este, Ioana?

Dacă îmi urmăreși Instagramul, ai fi văzut că azi m-am dus acasă, după filmări, și am  revenit la ultimele două secvențe. M-am dus acasă și de pe drum, cum am venit eu de la Izvorani spre casă, mi-am luat de pe marginea drumului roșii. Pentru că Ruxi e și ea în vacanță, și mâncăm sănătos. Când am ajuns, m-a sunat o doamnă: “Vin către dumneavoastră cu o surpriză dulce, dacă vă găsesc acasă. Zic: da. Deci am mâncat trei sferturi de înghețată, și îți dai seama că salata noastră  s-a transformat în două boluri mari cu înghețată. Așa că azi nu mai mănânc nimic, am dat-o pe apă.

De regulă, vara, ce mănânci, doar salată?

Da, dar uite, de dimineață am mâncat o brioșă făcută de mine. Din fulgi de ovăz, cu unt de arahide. Și făcem o salată și cam asta e pe ziua de azi. Dacă nu a ieșit azi, cam așa este meniul.

Ți-ai propus să slăbești mai mult vara asta?

Eu de vreo 3-4 ani am greutatea la care îmi place să fiu. Și așa rămân pentru că fac sport să mă mențin, fac tot soiul de proceduri ca să fie ok, să arate bine pielea. Dar nu îmi mai doresc să slăbesc mai mult.

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au rămas prieteni

Cu Ruxi cum e în vacanță? Unde vreți să mergeți, ce plănuiți?

Ruxi are o vacanță extrem de colorată. Va pleca în tabără la Cambridge, după aceea pleacă cu noi la Londra,  apoi pleacă cu tatăl ei în Grecia… Apoi pleacă cu noi tot în Grecia.

 Adică e ocupată cam tot timpul!

Da, da! Deci până în august  e ocupată și plecăm!

Cu tatăl ei cum te înțelegi în privința fetei? Nu aveți probleme, dacă își face program cu ea…

Își face programul în funcție de programul ei, în primul rând, în funcție de ce își dorește ea…. și încercăm. Bineînțeles, acum dacă, de exemplu, el ar fi avut aceeași vacanță ca și cu mine în Grecia, probabil pentru că Ruxi mergea cu noi la Londra, mergea cu el în Grecia și nu mai luam noi Grecia. Dar pentru că  s-a nimerit să se poată să fie peste tot, atunci nu este nicio problemă. Întotdeauna  xistă loc de toate.

Cum va arăta nunta Ioanei Ginghină

Adică sunteți în relații ok, comunicați, tu și fostul soț, Alexandru Papadopol?

Da.

V-ați împăcat? Se zvonea la un moment dat că el ar vrea să vă împăcați!

Mai, acum știi cum e că nici nu știu la ce se referă împăcatul. Noi suntem  niște oameni care ne înțelegem foarte bine. Și știam așa de la început, pentru că noam fost foarte buni prieteni. Ca foști soț și soție și era normal să rămână așa. Normal că a fost nevoie de un timp să vindece anumite lucruri, dar acum el este un bărbat important din viața mea, adică nu se pune problema.

Cum stai cu pregatitile de nuntă, tu și iubitul tău?

Nu stăm nicicum, pentru că și dacă o să fie o nuntă, nu o să o pregătesc. O să fie pur și simplu  un grătar în curte cu prieteni și cam asta e. Și oricum anul ăsta o să fie sigur o petrecere mare. Ori că e nuntă, ori că îmi țin eu ziua de 45 de ani. Nu le țin pe amândouă, că mai bine dau banii pe călătorii. Dar una dintre ele tot o să fie în septembrie!

Deci vara asta ți-ai propus să călătorești mai mult și să dedici mai mult timp familiei?

Nu, întotdeauna am călătorit! Doar că a fost pandemia și am călătorit mai puțin din cauza asta. Dar întotdeauna am călătorit. Adică și pe pandemie nu pot să spun că n-au fost. O Grecie tot a picat acolo.

”Sunt o mamă extrem de alintată”

Cum stai cu proiectele, profesional vorbind?

Eu sunt la fel, am muncit și pe timpul pandemiei. Pentru că teatrele nu au fost închise decât o mică perioadă și practic școala de actorie a mers în continuare. La „Adela” am filmat, eu nu am avut așa… nu am suferit din cauza pandemiei.

Cum te înțelegi cu fiica ta? Cum îți place să descrii relația ta cu Ruxi?

Noi avem o relație atât de frumoasă acum. Să știi că este extraordinar de important să îți dedici timpul copilului și se vede în adolescență! Nu o să ai parte de adolescența aia de care se sperie toată lumea. Dacă ai fost un părinte corect, dedicat, copilul a văzut asta și atunci nu are ce să îți reproșeze în adolescență și o să zică „Lasă-mă-n pace, că nu te-a interesat niciodată de mine!”. Nu! Pentru că știe clar că te-ai interesat. Și acum avem o relație extraordinară.

Uite, acum, de exemplu, e Cristi plecat. În fiecare seară stăm, ne uităm la filme, povestim, noi citim aceleași cărți ca să avem aceleași subiecte de povestit. Avem o relație foarte drăguță. Și să știi că dacă am avut o perioadă în care nu mă mai lua în brațe, nu mă mai pupa, acuma sunt o mamă extrem de alintată. Îi place să mă pupe, să mă ia în brațe. Dar exact de asta, pentru că realizează câte am făcut și câte fac și sunt în stare să fac pentru ea!

Ioana Ginghină știe toate secretele fiicei ei

A început și perioada cu băieții? O curtează, nu o curtează?

Da și nu! În sensul că da, nu pot să zic că nu o interesează, dar e mai mult pe partea asta acua, că vrea să dea la Tonitza. Intră în clasa a 8-a și o interesează foarte mult chestia asta cu învățatul, cu datul la liceu, cu îmbrăcămintea, cu ieșitul la mall cu fetele. Adică e mai mult cu ieșitul cu fetele, cu prietenele ei acum, decât cu băieții.

Îți împărtășește secretele pe partea asta?

Da, toate secretele. Și când e vorba de un gând de orice, indiferent că e fumat, băieți, ținute, orice, epilat, orice. Vine la mine și eu sunt foarte deschisă. Fii-mea are șuvițe roz în cap. Adică eu sunt genul de mamă care spune: “OK! Hai să vedem ce putem face să nu supărăm pe nimeni la școală!”.

 

 

 

Publicat: 30 iun. 2022, 13:22 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×