N-o sa crezi cat castiga Alexandru Papadopol lunar. Profitul firmei sale este impartit cu doi prieteni

Publicat: 25 May. 2019, 14:24 News 3

Alexandru Papadopol n-o duce deloc rau, iar dovada consta in cifrele pe care firma sa le produce.

N-o sa crezi cat castiga Alexandru Papadopol lunar. In urma cu sase ani, Alexandru Papadopol si-a infiintat o scoala de actorie si o companie de productie.

Compania isi desfasoara activitatea prin intermediul firmei „Actoridefilm.ro Company SRL”. Alexandru Papadopol ii are ca parteneri de afaceri pe actorii Dragos Bucur si Dorian Boguta.

Dovada ca Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol nu mai formeaza un cuplu

Conform WOWbiz, Papadopol, Bucur si Bogura au avut de furca in primii trei ani de activitate a firmei, fiindca s-au inregistrat profituri mici, dupa cum urmeaza: 15.076 de lei in 2013, 4.117 de lei in 2014 si 109.548 de lei in 2015.

Insa dupa accea afacerea a inceput sa devina infloritoare si veniturile sa creasca considerabil. Astfel, in 2016 profitul a fost de 400.923 de lei iar in 2017 de 429.263 de lei, fiind o diferenta destul de mare fata de anii precedenti.

In tot acest timp, afacerea a avut un profit total de 958.927 lei, adica 210.000 de euro, cate 70.000 de euro pentru fiecare actor in parte, conform Libertatea.

Papadopol si Ioana Ginghina s-au despartit dupa 12 ani

Tabloidul libertatea.ro a publicat in exclusivitate o declaratie care s-ar putea sa arunce in aer unul dintre cele mai sudate cupluri din showbizul romanesc. Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol se pare ca s-au despartit si nu mai locuiesc impreuna de aproape 4 luni de zile.

Vecinii au declarat pentru ziarul Libertatea ca cei doi au avut certuri foarte grave si ca la un moment dat chiar a fost nevoie de interventia politiei la ei la apartament. Scandalurile dintre ei au fost atat de puternice incat i-au deranjat si pe vecini si toti stiu ca in casa se afla si fiica lor la momentul certurilor.

Se pare ca intregul conflict s-a terminat cu plecarea lui Papadopol de acasa. In prezent cei doi locuiesc separat dar inca nu au divortat.

„Cumva, deși eram un om destul de recunoscător, a trebuit să primesc o lecție destul de dură, ca să învăț să mă bucur de lucrurile mărunte. (…) Cumva e clar că am greșit și la formă, și la fond, însă e frustrant că încă nu știi ce trebuia să faci (nu că asta mai contează), pe ce drum să o apuci acum.

Și atunci, în această lume nouă, nesigură, o iei încet, cu pași mărunți și începi să te bucuri de lucrurile mărunte. Începi să te bucuri că ai dormit fără întrerupere 6 ore, că ai reușit să ieși din casă și să zâmbești fără să te prefaci, că Frica, azi, parcă nu ți-a mai dat târcoale” este un pasaj dintr-un text de pe blogul Ioanei Ginghina de la care au pornit toate suspiciunile.

Ioana Ginghina, tradata de Alexandru Papadopol

Ioana Ginghina, batuta de Alexandru Papadopol? Vecinii sustin ca actrita a chemat politia

Publicat: 25 May. 2019, 14:24 News 3
Pe aceeași temă