Ce va face Marius Craciun cu banii castigati din Ferma. La asta nu se astepta nimeni

Publicat: 25 May. 2019, 10:58 News 3

Marius Craciun este fericitul castigator al show-ului 'Ferma', transmis de Pro TV.

Ce va face Marius Craciun cu banii castigati din Ferma. A fost o reala surpriza faptul ca acesta a castigat, fiindca alti concurenti se aflau printre favoriti.

Insa Marius a reusit sa faca o surpriza placuta si sa castige marele premiu in valoare de 50.000 de euro, dupa ce l-a invins pe Catalin Morosanu in duelul din marea finala.

Ce va face Marius Craciun cu banii castigati din Ferma

Ce va face Marius Craciun cu banii castigati din Ferma

La scurt timp dupa Marius a dat un interviu pentru Pro TV, marturisind ce are de gand sa faca cu banii castigati, iar raspunsul a uimit pe toata lumea. Fiindca nu si-a planificat vacante, cumparaturi exclusive si alte lucruri de genul.

„Cu majoritatea banilor îmi voi achita datoriile și ratele pe care încă le mai am, o parte din ei se vor duce către creditul pe care îl am pentru apartament și o altă parte mă gândesc să o economisesc pentru orice eventualitate” a spus acesta, conform Libertatea.

Marius a tinut sa multumeasca fanilor care l-au sustinut pana-n ultima clipa, postand un mesaj induiosator pe contul sau de socializare.

„Probabil cuvintele sunt de prisos, dar momentan vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au susținut în această competiție încă de la început sau pe parcursul acesteia. Mulțumesc celor care mi-au scris mesaje de felicitări sau încurajări. Multora nu am apucat să le răspund, dar țin să menționez aici că sunteți minunați și vă apreciez.

Vă urez tot ce e mai bun și frumos și să fiți fericiți și sănătoși. Felicitări @cătălin_morosanu_official care, pe lângă partea competitională, ai arătat ce înseamnă un bun prieten. A fost un duel incendiar și am luptat amândoi până la ultima răsuflare. Tot respectul pentru caracterul tău.

@mihaelaradulescuschwartzenberg și @cristibozgann doi oameni de nota 1.000. Oameni minunați de la care am învățat foarte multe și pentru care am un respect imens” a spus acesta, conform sursei citate.

Imagini nedifuzate la TV de la finala FERMA

Catalin Zmarandescu, eliminat din FERMA de Marius si Morosanu

Publicat: 25 May. 2019, 10:58 News 3
Pe aceeași temă