Cristiano Ronaldo si-a luat McLaren Senna. A dat O AVERE pe aceasta masina. Noi doar visam la ea! VIDEO

Publicat: 24 May. 2019, 17:07 Vedete

Jucatorul de fotbal nu se uita la bani cand e vorba de masini. Dovada sta si ultima achizitie a jucatorului care a bagat mana adanc in buzunar.

Cristiano Ronaldo si-a luat McLaren Senna. A dat O AVERE pe aceasta masina, dar nu conteaza la banii lui. Masina pe care acesta si-a luat-o a costat nu mai putin de 1 milion de dolari. Dar toata lumea, inclusiv producatorul, sustine ca automobilul isi merita toti banii.

McLaren Senna este o masina de circuit cu care Cristiano Ronaldo poate circula si pe drumuri publice. Are peste 800 de cai putere si un motor V8 de 4.0 litri. Bolidul a fost contruit de cei de la McLaren. Noua achizitie a lui Ronaldo atinge 100 km/h in doar 2.8 secunde si are viteza limitata la 340 km/h.

Cristiano Ronaldo si-a luat McLaren Senna

Ronaldo mai are in garaj ultimul model lansat de Bugatti, Chiron, dar si Lamborghini Aventador sau Huracan, Ferrari, Maserati sau Rolls Royce. Tot el ar fi proprietarul unui model unic de Bugatti La Voiture Noire. Aceasta masina a fost o editie speciala si ar costa 16 milioane de dolari cu taxe, informeaza sport.ro.

Cristiano Ronaldo, condamnat la inchisoare

Vesti proaste pentru jucatorul de fotbal care se confrunta si cu acuzatii de viol, vechi inca din 2009. Cristiano Ronaldo a pierdut 18,8 milioane de euro, informeaza unilad.co.uk. Jucatorul de fotbal a fost dat in judecata pentru frauda fiscala. Echipa de avocati a lui Ronaldo a ajuns la o intelegere cu procurorii. Acesta e nevoit sa plateasca aproape 19 milioane de euro pentru a scapa. Cristiano Ronaldo, interdictii pentru angajatii sai. Ce reguli dure trebuie sa respecte cei care lucreaza cu el

Cristiano Ronaldo a fost prezent in tribunal pe data de 22 ianuarie, in Spania. Acesta a fost acuzat de frauda fiscala. A primit o amenda pe care nu a contestat-o, dar si o sentinta de inchisoare cu suspendare. Atacantul portughez a pledat vinovat dupa ce la finalul lui 2018 a ajuns la o intelegere cu autoritatile din Spania. Cristiano Ronaldo se insoara cu Georgina Rodriguez! Pe ce a cheltuit 30.000 de euro in 15 minute. Nu, nu pe inel!

Publicat: 24 May. 2019, 17:07 Vedete
Pe aceeași temă