Imagini nedifuzate la TV de la finala FERMA! Cum au sarbatori toti concurentii si ce va face Marius cu banii VIDEO

Publicat: 24 mai 2019, 14:52 Autor: D. C. Vedete

Toti concurentii din FERMA s-au imbracat la 4 ace si eu iesit in oras unde au petrecut pana dimineata succesul lui Marius Craciun.

Imagini nedifuzate la TV de la finala FERMA! Ce va face Marius cu banii? Aseara a fost finala FERMA pe care a castigat-o Marius Craciun, iubitul Dianei Belbita dupa ce a ajuns in finala alaturi de Morosanu.

Imediat dupa ce finala a fost difuzata la TV, toti concurentii au fost invitati de PRO TV sa participe la o petrecere intr-un local de lux din Capitala. Toata lumea s-a imbracat frumos si toti s-au aranjat iar petrecerea a fost una pe cinste. Din cate se pare toata lumea a trecut peste clipele grele si nimeni nu mai era suparat pe nimeni, nimeni nu mai barfea si toti concurentii erau foarte fericiti si bucurosi de revedere. Jorge le-a luat un interviu tuturor concurentilor si a aflat chiar de la Marius ce va face cu cei 50.000 de euro pe care tocmai i-a castigat.

„Ma simt foarte bine, sunt foarte entuziasmat, sunt surprins de toata experienta asta, de tot castigul. O sa-mi platesc toate datoriile si toate ratele pe care le am, evident o sa-mi platesc o parte din apartament si eventual poate imi iau o masinuta sa-mi fac treaba cu ea. O parte o sa pun pentru zile negre, doamne fereste sa fie asta.” a declarat Marius Craciun intr-un live pe Youtube.

 Imagini nedifuzate la TV de la finala FERMA! Ce va face Marius cu banii?

„Cel mai grele momente ale mele din FERMA au fost cand a plecat Remus, pentru ca cu el am intrat in FERMA si cu el voiam sa ajung pana in finala si doi, cand a plecat Diana din cauza duelului cu mine. A fost un macel, cum sa te duelezi cu cea mai draga persoana din FERMA?” si-a continuat el discutia cu Jorge.

Ca dovada ca toata lumea s-a simtit bine, pana si Catalin Zmarandescu a tinut sa le explice tuturor concurentilor care a fost rolul lui in competitie si sa-si ceara scuze: „Imi cer scuze ca m-am jucat cu nervii vostri! Imi cer scuze pentru tiganul asta ca l-am nenoricit tot concursul. Va iubesc pe toti, sunteti frumosi. Ne vedem la nunta la voi.” Catalin Zmarandescu.

Catalin Morosanu l-a felicitat si el pe Marius pentru ca a castigat impotriva lui cei 50.000 de euro: „Ma bucur foarte mult ca am ajuns in finala. Marius a castigat, a fost o lupta barbateasca, tot respectul pentru el. Nu sunt absolut suparat sub bucuros ca am ajuns in finala, voi nu stiti ce am trait acolo.”

Publicat: 24 mai 2019, 14:52 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă