VIDEO. Iubita lui Cristiano Ronaldo, o adevărată comoară! Georgina primește sume colosale pentru postările de pe Instagram

Publicat: 17 Aug. 2020, 11:27 Vedete

Ronaldo, când o ceri de soție? Frumoasa Georgina Rodriguez, iubita celebrului fotbalist, este alături de el încă din 2016. De atunci, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste!

Puțini sunt cei, însă, care știu cu ce se ocupa Georgina Rodriguez în trecut, înainte să îl cunoască pe fotbalistul Cristiano Ronaldo. Ea s-a născut în Spania, în orașul Jaca, la 450 de kilometri de Madrid. Tatăl ei a fost jucător de fotbal, dar a stat în spatele gratiilor timp de zece ani pentru trafic de droguri. În 2019, tatăl iubitei lui Ronaldo a murit la vârsta de 70 de ani.

Georgina, sufletul pereche al fotbalistului. Ce job avea când l-a întâlnit pe Cristiano Ronaldo în 2016

Georgina lucra ca ospătăriță în Jaca, orașul natal, iar când și-a dat demisia și a plecat în capitala Spaniei, ea s-a angajat ca vânzătoare într-un magazin de haine. Ea s-a întâlnit cu Ronaldo, iubirea vieții sale, chiar în magazinul în care lucra. Fotbalistul venise la o serie de cumpărături, iar atunci tânăra s-a îndrăgostit de el pe loc. La un an distanță de când s-au întâlnit, aceștia își oficializau relația. În 2017, Georgina a născut o fetiță, pe Alana Martina. Fotbalistul mai are trei copii: Cristiano jr. și gemenii născuți tot în 2017, de o mamă surogat, Mateo și Eva. În urmă cu doi ani, cei doi s-au logodit. Toți trăiesc o viață luxoasă la Torino.

Chiar dacă de-a lungul timpului, mai multe doamne și domnișoare au încercat să intre în grațiile celebrului fotbalist, Cristiano Ronaldo nu a întors niciodată privirea către ele, căci iubirea față de Georgina Rodriguez este vie și pasională.

Pe rețelele de socializare, Georgina Rodriguez se pozează foarte provocator. Fie la brațul lui Cristiano Ronaldo pe un yacht, fie îmbrăcată într-un costum de baie foarte sexy, bruneta reușește să strângă foarte multe aprecieri de la cei 20 de milioane de utilizatori care o urmăresc pe Instagram, dar mai ales… foarte mulți bani! Se vehiculează că cere sute de mii de euro pentru a promova diverse produse pe pagina ei.

Publicat: 17 Aug. 2020, 11:27 Vedete
Pe aceeași temă