Ce meserie avea Georgina Rodriguez înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo

Publicat: 19 Feb. 2020, 16:00 Vedete
Ce meserie avea Georgina Rodriguez înainte să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo

Georgina Rodriguez l-a cunoscut pe Cristiano Ronaldo în 2016 și de atunci cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Născută în micuțul oraș Jaca, din Spania, Georgina are o poveste de viață demnă de o telenovelă. Acum însă lucrurile s-au schimbat în totalitate pentru aceasta, care trăiește la Torino, împreună cu Ronaldo și cu cei 4 copii ai lor.

”Cenușăreasa”, varianta modernă

Născută pe 27 ianuarie 1994, Georgina Rodriguez este un exemplu clar că până și cele mai îndrăznețe visuri pot deveni realitate. Înainte de a deveni iubita lui Cristiano Ronaldo, aceasta avea o viață normală, departe de lumina reflectoarelor. Georgina s-a născut într-un oraș micuț din Spania, cu mai puțin de 12.000 de locuitori, Jaca, aflat la 450 de kilometri de Madrid. Viața acesteia a fost una extrem de dificilă, în condițille în care tatăl său, Jorge Rodriguez, care a jucat fotbal, a stat 10 ani în închisoare pentru trafic de droguri. Acesta a decedat anul trecut, la vârsta de 70 de ani. Până să se mute în Madrid, Georgina Rodriguez a lucrat ca ospătăriță în orașul natal. Ajunsă în capitala Spaniei, s-a angajat ca vânzătoare într-un magazin de haine. Viața ei avea însă să ia o întorsătură demnă de o telenovelă.

Georgina și Ronaldo s-au cunoscut într-un magazin

După ce a reușit să obțină un job la magazinul Gucci, totul s-a schimbat. Acolo avea să-l cunoască pe Cristiano Ronaldo, care venise la shopping.“Statura sa, corpul, frumusețea lui mi-au atras atenția imediat. Tremuram în fața lui și s-a aprins o scânteie. La câteva zile distanță ne-am întâlnit din nou la un eveniment al brandului și am putut să vorbim într-o atmosferă mai relaxată, în afara mediului de muncă. A fost dragoste la prima vedere pentru amândoi” a recunoscut Georgina. Acela a fost începutul unei noi ere în viața acesteia.

În 2016, întâlnirile cu superstarul portughez au început să fie din ce în ce mai dese, spre deliciul paparazzilor. Un an mai târziu, cei doi aveau să-și oficializeze relația.

Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo sunt împreună din 2016

Înainte de apariția Georginei Rodriguez, Cristiano Ronaldo a avut o relație serioasă și cu modelul Irina Shayk. Cei doi au fost împreună 5 ani, dar s-au despărțit în ianuarie 2015.

Georgina și Ronaldo, un cuplu perfect

Relația dintre Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo a început să devină din ce în ce mai serioasă, astfel că pe 12 noiembrie 2017, aceasta i-a dăruit o fetiță superstarului portughez, Alana Martina. Ronaldo mai are trei copii: Cristiano jr. și gemenii născuți tot în 2017, de o mamă surogat, Mateo și Eva.

 

La fel ca și iubitul ei, Georgina este pasionată de sport

La un an de la nașterea fiicei lor, Georgina și Ronaldo s-au logodit, în 2018. Aceasta a primit un inel superb, care valorează o avere. 650.000 de euro a costat bijuteria, care are un diamant imens.

Publicat: 19 Feb. 2020, 16:00 Vedete
Pe aceeași temă