Iubita lui Cristiano Ronaldo, sexy si provocatoare intr-o reclama la lenjerie intima

Publicat: 21 Aug. 2019, 17:57 Vedete

Georgina Rodriguez, în vârstă de 25 de ani, este o figură tot mai des întâlnită în cadrul evenimentelor de modă dar și în reclamele unor branduri de lenjerie intimă.

Iubita lui Cristiano Ronaldo sexy. Iubita fotbalistului Cristiano Ronaldo este o femeie foarte frumoasă și are un corp de invidiat, nu-i de mirare că a apărut din nou într-o campanie a firmei Yamamay.

Iubita lui Cristiano Ronaldo

Iubita lui Cristiano Ronaldo, sexy și provocatoare într-o reclamă la lenjerie intimă

Modelul a publicat fotografiile din noua campanie publicitară pe Instagram și a împărtășit și un videoclip în care dansează alături de alte fete.

Georgina a făcut reclamă la lenjerie de zi în culorile negru și bej. Tânăra brunetă arată fabulos, și spre deosebire de alte fotomodele, nu urmărește să aibă un corp ca tras prin inel și nu se chinuie cu dietele drastice.

Într-o postare, aceasta este îmbrăcată într-o pereche de colanți negri şi un corset foarte sexy. Georgina Rodriguez pare că pluteşte, în imagine, întruchipând o balerină. „O nouă campanie. Dansând cu Yamamay. Mulţumesc echipei minunate”, a fost descrierea care a însoțit fotografia.

 

View this post on Instagram

 

NEW CAMPAIGN 💘 Let’s dance with @yamamayofficial 💃🏻‼️ Happy Week! ❤️❤️❤️❤️❤️ #everybody

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Publicat: 21 Aug. 2019, 17:57 Vedete
Pe aceeași temă