Ioana Ginghina a vorbit despre viata de dupa divort: „Acum sunt putin blocata in tot felul de frici”

Publicat: 21 Aug. 2019, 14:29 News 3
Ioana Ginghina a vorbit despre viata de dupa divort: „Acum sunt putin blocata in tot felul de frici”

Ioana si Alexandru Papadopol au divort, iar fiecare incearca sa-si refaca viata asa cum considera ca este mai ok.

Ioana Ginghina a vorbit despre viata de dupa divort. Ioana Ginghina a divortat de Alexandru Papadopol, după 12 ani de casnicie, in urma caruia s-a nascut superba lor fata, Ruxi.

Deja fostul sot si-a gasit alinarea in bratele altei femei, fiind vorba despre actrita Adriana Titieni. Insa Ioana spuen ca inca nu este pregatita sa primeasca un alt barbat inviata si inima sa.

Ioana Ginghina a vorbit despre viata de dupa divort

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, fata in fata dupa divort

In plus, Ioana Ginghina marturiseste ca a discutat cu fiica ei despre acest subiect, iar Ruxi isi doreste să își vadă mama fericită lângă un alt bărbat.

„Nu este o prioritate pentru mine să-mi refac viața alături de cineva, acum. Prioritatea este fericirea Ruxandrei și vindecarea mea, ca femeie. Trebuie să mă redescopăr, să o regăsesc pe femeia Ioana, cea care își dorește să fie iubită, dorită și să ofere, la fel, multă iubire.

Acum sunt puțin blocată în tot felul de frici, de căutări, dar simt că nu mai e mult și revin. Nu am avut cum să evit acest subiect, pentru că cea care l-a deschis a fost chiar Ruxandra. Într-un fel, își dorește să mă vadă cu un iubit.

Chiar mă face să râd de foarte multe ori, când îi aud scenariile. Însă urmez întru totul sfatul psihologului pentru ca aceste lucruri să nu o afecteze în viitor”, a declarat Ioana Ginghina pentru revista VIVA!.

Publicat: 21 Aug. 2019, 14:29 News 3
Pe aceeași temă