O femeie a bagat o fetita de 2 ani cu picioarele in apa fiarta pentru ca nu era cuminte. Acum copila risca sa-i fie amputate ambele picioare

Publicat: 21 Aug. 2019, 13:14 Life

Fetita de doar 2 ani sufera dureri cumplite si femeia care i-a facut asta urmeaza sa primeasca ani grei de inchisoare.

O femeie a bagat o fetita de 2 ani cu picioarele in apa fiarta! Copila de doar 2 ani a fost lasata de mama ei in grija bunicii vitrege care acum este arestata si spune ca a facut gestul incredibil pentru ca avea o zi proasta.

Jennifer Vaughn este inchisa acum si urmeaza sa fie judecata pentru violente impotriva minorului, riscand ani grei de puscarie in SUA. Femeia a fost lasata de mama fetitei sa aiba grija de fiica ei pentru cateva ore si in doar 30 de minute de cand a plecat de acasa a primit un telefon si femeia i-a spus sa se intoarca urgent.

O femeie a bagat o fetita de 2 ani cu picioarele in apa fiarta

Fiica ei urla de durere si era arsa pana aproape de genunchi iar femeia a sunat de urgenta la salvare. Desi initial bunica vitrega a fetitei a mintit si a spus ca fetita s-a ars singura cu apa in cada, a revenit rapid asupra declaratiilor si a recunoscut ca ea a bagat-o cu picioarele intr-o oala cu apa clocotind pentru ca nu o mai suporta si ca avea o zi proasta.

Acum medicii incearca din rasputeri sa-i salveze picioarele fetitei si spera sa poata doar sa ii rezolve problema tesutului si ca arsurile sa nu fie de profunzime. Exista si temerea ca cel putin unul dintre picioare sa fie amputat, dar momentan inca medicii n-au luat nicio decizie in acest sens.

Talpile fetitei au crapat si s-au umflat ingrozitor si are permanent dureri extrem de mari. Tratamentul pe care medicii i-l aplica nu face altceva decat sa ajute corpul sa lupte impotriva arsurilor, dar se pare ca nu functioneaza. Starea ei este de la zi la zi mai rea.

„Pielea pare sa nu se repare singura si deja dupa 2 interventii starea ei este mai rea. Sufera foarte mult si are dureri ingrozitoare” a fost declaratia unui doctor care in intreaga lui cariera nu a mai vazut asemenea arsuri la un copil.

Kaylee, mama fetitei a declarat politiei ca a lasat-o pe fiica ei cu mama logodnicului ei, Vaughn si ca dupa ce a plecat a fost sunata sa se intoarca: „Initial nu mi-a zis ce s-a intamplat la telefon dar o auzeam pe fiica mea cum tipa in fundal. M-am intors urgent si nu mi-a venit sa cred ce se intamplase. Nu a vrut sa-mi spuna ce s-a intamplat.

Apoi mi-a spus ca a bagat-o cu picioarele in apa fiarta pentru ca nu era deloc cuminte. Nu exista nimic in lume ce ar putea sa faca un copil de 2 ani ca sa merite asa ceva. Tot ce-mi doresc acum este ca si ea sa fie pedepsita la fel si sa-i fie arse picioarele ca fiicei mele” a declarat femeia.

Publicat: 21 Aug. 2019, 13:14 Life
Pe aceeași temă