Sorina Pintea, reactie dura cu privire la cazul Caracal: „Sa lasam INML sa-si faca treaba”

Publicat: 21 Aug. 2019, 11:27 News 4

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut cateva replici dure cu privire la ancheta desfasurata la Caracal.

Sorina Pintea, reactie dura cu privire la cazul Caracal. In acest caz, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a spus ca INML trebuie lasat sa duca pana la capat ancheta in cazul Caracal.

Dupa ce specialistii INML nu au putut sa identifice ADN-ul dintr-un femur gasit in padurea din Caracal, din cauza ca ramasitele erau prea calcinate, unchiul Alexandrei, Alexandru Cumpanasu, a anuntat in direct la Antena 3 ca va depune o plangere la ministerul Sanatatii pentru a demara un control.

Sorina Pintea, reactie dura cu privire la cazul Caracal

Sorina Pintea, reactie dura cu privire la cazul Caracal

„Am stabilit o întâlnire cu domnul Alexandru Cumpănașu pentru depunerea acestei petiții. Voi vedea ce conține această petiție. Insist, din punct de vedere legal, Ministerul Sănătății administrează INML și nu pot face altfel de verificări.

Pot face un control din punct de vedere administrativ, dar eu cred că e mai bine să lăsăm specialiștii să își facă treaba”, a precizat ministrul Sanatatii.

Se refac testele ADN de la Caracal. Este posibil ca Gheorghe Dinca sa fi avut o a treia victima

Se complica tot mai mult cazul crimelor de la Caracal, in urma noilor probe descoperite. Astfel ca medicii legisti vor reface testele ADN pe oasele gasite pana acum, spunand ca toate rapoartele trimise pana acum procurorilor sunt doar preliminare.

In decursul ultimelor zile, anchetatorii au facut noi sapaturi in curtea lui Gheorghe Dinca si dupa toate probele gasite iau in calcul si varianta unei a treia victime, asta dupa ce au gasit un cercel si o geanta care nu apartin nici Luizei, nici Alexandrei.

Publicat: 21 Aug. 2019, 11:27 News 4
Pe aceeași temă