Se refac testele ADN de la Caracal. Este posibil ca Gheorghe Dinca sa fi avut o a treia victima

Publicat: 21 aug. 2019, 10:24 Autor: Simona News 3

Se complica tot mai mult cazul crimelor de la Caracal, in urma noilor probe descoperite.

Se refac testele ADN de la Caracal. Astfel ca medicii legisti vor reface testele ADN pe oasele gasite pana acum, spunand ca toate rapoartele trimise pana acum procurorilor sunt doar preliminare.

In decursul ultimelor zile, anchetatorii au facut noi sapaturi in curtea lui Gheorghe Dinca si dupa toate probele gasite iau in calcul si varianta unei a treia victime, asta dupa ce au gasit un cercel si o geanta care nu apartin nici Luizei, nici Alexandrei.

Se refac testele ADN de la Caracal

Dinca a fost adus din arest si va participa, din nou, alaturi de anchetatori, la perchezitiile din curtea sa. Dupa ce au efectuat perchezitiile la locuinta lui Dinca din Caracal, anchetatorii au audiat si mai multe persoane, fiind dispusa si expertizarea unor noi mijloace de proba de catre Institutul National de Medicina Legală (INML) si Institutul National de Criminalistica.

Alexandra Macesanu nu este moarta, este oficial! Ce a declarat Alexandru Cumpanasu, unchiul acesteia

Chiar daca Gheorghe Dinca a recunsocut ca le-a ucis pe Luiza Melencu si pe Alexandra Macesanu, exista dubii conform carora acesta este adevarul. In pofida recunoasterii celor doua crime, anchetatorii cauta de zor noi probe care sa demonstreze ca adolescentele nu mai sunt in viata.

INML spune ca nu are un „raport final” in ceea ce priveste moartea Alexandrei Macesanu, afirma Alexandru Cumpanasu, unchiul acesteia. Acesta a mai spus ca pana acum nu a fost emis niciun certificat de deces, iar atunci cand actul va fi emis va contesta decizia.

Alexandru Cumpanasu nu accepta ideea conform careia nepoata sa a fost ucisa de Gheorghe Dinca, chiar daca expertii au descoperit ADN-ul Alexandrei in urma analizarii rămăsitelor umane descoperite in curtea lui Dincaă. Unchiul acesteia crede ca totul s-a petrecut cu o „grabă nebuna” si va rupe orice hartie ar primi, potrivit Cancan.

Publicat: 21 aug. 2019, 10:24 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă