Un celebru jurnalist divorteaza de a saptea sotie! Mariajul lor a durat 22 de ani

Publicat: 21 Aug. 2019, 09:28 Vedete

In varsta de 85 de ani, jurnalistul a decis ca nici mariajul cu a saptea sotie nu este 'pe veci', astfel ca a depus actele de divort.

Un celebru jurnalist divorteaza de a saptea sotie! Casnicia lui Larry King cu Shawn Southwick pare ca a fost sortita esecului de acum multa vreme, fiindca este pentru a doua oara cand acestia decis sa divorteze.

Cei doi au impreuna 22 de ani de mariaj, insa o ruptura s-a produs, fiindca nu mai pot sta nicio secunda unul langa altul, informeaza People, citat de news.ro.

Un celebru jurnalist divorteaza de a saptea sotie

Un celebru jurnalist divorteaza de a saptea sotie

Jurnalistul, in varsta de 85 de ani, s-a casatorit cu Southwick, in varsta de 59 de ani, in septembrie 1997 si au împreună doi fii: Chance (20) si Cannon (19).

Conform The Blast, Larry King a depus documentele pentru divort marti, la o curte de justitie din Los Angeles. Acesta a motivat diferente ireconciliabile, iar 6 iunie 2019 a fost trecuta ca data a separarii.

Mai multe surse au declarat pentru People ca, in 2016, Larry King era afectat de zvonurile privind o relatie extraconjugala pe care o avea sotia lui, fosta cantareata şi prezentatoare TV, insa cei doi au negat apoi zvonurile conform carora vor divorta.

Insa nu este pentru prima oara cand vedeta depunde ctele de divort. A mai facut asta in 2010, imediat dupa ce National Enquirer a scris ca Southwick avea o relatie amoroasa cu un antrenor de baseball, Hector Penate.

In cele din urma a recunoscut, dar cuplul a decis sa ramana totusi impreuna. King a mai fost casatorit cu sase femei iar Southwick se afla acum la al doilea mariaj, care nici acesta nu a fost cu noroc.

Publicat: 21 Aug. 2019, 09:28 Vedete
Pe aceeași temă