Jennifer Lopez si-a etalat celebrul posterior intr-o pereche de colanti albi, in timp ce se indrepta spre sala de sport

Publicat: 21 aug. 2019, 11:52 Autor: Simona Vedete

Superba vedeta, celebra pentru formele sale apetisante, a facut show pe strazile din Miami.

Jennifer Lopez si-a etalat celebrul posterior. Inca din anii ’90 oamenii i-au admirat formele de vis, in special posterior perfect, fiind un etalon de frumusete pentru multe femei.

Iar J lo a demonstrat din nou de ce oamenii ii admira trupul, in timp ce se inrrepta spre sala de gimnastica UFC in apropiere de Miami, Florina, in decursul zilei de luni.

Jennifer Lopez si-a etalat celebrul posterior

Jennifer Lopez si-a etalat celebrul posterior

 

Artista in varsta de 50 de ani a aratat impecabil atunci cand a fost zarita intr-o pereche de colanti albi care i-au pus in evidenta posteriorul bombat care a facut-o celebra.

Avand o talie inalta, i-au creat efectul de alungire a picioarelor si i-au marcat talia foarte bine. Fiindca este J lo si nu poate sa aiba o tinuta chiar atat de simpla, a optat pentru acesti colanti care in  partea de jos au accente aurii.

In partea de sus a avut o bustiera alba, simpla, care i-a lasat la vedere abdomenul extrem de bine tonifiat. Nu putea sa renunte nici la ochelarii de soare tip aviator si nici la clasicii cercei rotunzi aurii. Parul l-a avut strans intr-o coda de cal iar machiajul a fost aproape inexistent.

In loc sa opteze pentru o geanta de sala, vedeta si-a accesorizat tinuta cu o genanta baby-croc de la Birkin, care i-a completat perfect look-ul, in special cromatic.

Publicat: 21 aug. 2019, 11:52 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă