Anna Lesko, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Imaginile au fost preluate chiar de J Lo!

Publicat: 15 oct. 2022, 09:00 Autor: Camelia Vedete

Anna Lesko, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată! Anna Lesko este mereu în centrul atenției, prin ținutele sale extrem de sexy. Și reușește mereu să își surprindă mereu fanii. Acum, însă, eforturile ei au fost recunoscute chiar de Jennifer Lopez. Aceasta a fost selecționată de artista americană să apară într-un clip care face furori pe Youtube.

Jennifer Lopez face furori cu noua melodie pe care a lansat-o alături de Maluma, Pa’Ti, iar la scurt timp după ce a cucerit topurile au apărut chllange-urile pe Tik Tok. Evident, fanii din toate colțurile lumii s-au imortalizat dansând și apoi au încărcat imaginile pe TikTok, devenind astfel o adevărată provocare. Printre aceștia a fost și Anna Lesko, care a făcut public un videoclip în care apare frământând cocă pe ritmurile piesei lui Jennifer Lopez.

Anna Lesko, așa cum nu ai mai văzut-o niciodată!

Astfel, cântăreața româncă a reușit să-i atragă atenția artistei, iar clipul ei a fost selectat pentru a face parte dintr-o compilație ce a fost urcată pe contul oficial de Youtube al lui Jennifer Lopez, urmărit de peste 13, 7 milioane de persoane.

Imaginile inedite au fost urcate pe Youtube, iar de atunci clipul inedit, în care apar oameni din toate colțurile lumii, a atras peste 200.000 de vizualizări.

Anna Lesko, dezvăluiri fără perdea din intimitate

În cadrul unui interviu pe care aceasta l-a acordat acum ceva timp, artista a povestit cum menține pasiunea în relația cu tatăl fiului său, după ce micuțul a venit pe lume.

”Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeași poftă, poate chiar mai mare decât altădată, știind că Adam este prin preajmă, jucându-se cu jucăriile lui. Trebuie să-ți faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva”, a spus Anna Lesko într-un interviu.

Anna Lesko, dezvăluiri din perioada adolescenței

Cântăreaţa Anna Lesko și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu și a povestit cum a fost adolescența ei. Acum, la cei 41 de ani, artista se mândreşte cu o carieră de invidiat şi cu un băieţel pe care îl iubeşte enorm.

Anna Lesko a povestit cât de greu i-a fost în momentul în care s-a hotărât să se stabilească în România, dar și ce părere au avut părinții săi despre această decizie radicală.

“Tatăl meu nici nu ştia, era plecat în Moscova atunci, iar mama rămăsese să aibă grijă de noi, fetele. Şi noi eram crescute cu mare stricteţe, nu mergeam la discotecă, ci învăţam să avem grijă de gospodărie şi să ne pregătim pentru viaţă.  Mama ne învăţa şi cum să avem grijă de noi, ea mergea pe tocuri chiar şi atunci.

Cred că a fost un model pentru cât de feminină trebuie să fii, şi aranjată, indiferent de ceea ce faci. Iniţial, în trupă, eu coseam costumele pentru fete. Apoi, am intrat ca rezervă în trupă, iar în câteva luni am ajuns să dansez. Am reuşit să depăşesc acel moment. A trebuit să le demonstrez multor oameni din jurul meu că puteam face această trecere din Chişinău în Bucureşti”, a spus Anna Lesko pentru revista viva.ro

”Pentru părinţii mei a fost un şoc”

“Când m-am hotărât să rămân în România, pentru părinţii mei a fost un şoc. A fost ceva cumplit pentru ei, mai ales că eu vin şi dintr-o zonă în care educaţia era mai rigidă.  Ca să înţelegi, eu nu am văzut un club toată adolescenţa mea.

Am văzut prima oară un club când am venit în România. Eram într-o relaţie şi partenerul meu de atunci m-a dus pentru prima dată într-un astfel de loc. Până la 17 ani şi jumătate nu intrasem în niciun club. Eu am venit în România să cos costume (…)”, a mai povestit Anna Lesko în cadrul interviului.

Sursa foto: Anna Lesko Facebook

Publicat: 15 oct. 2022, 09:00 Autor: Camelia Vedete
Autor: Camelia
A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București. A lucrat încă din 2009 la ProSport ca intern. In…...
Pe aceeași temă