Imagini infioratoare! Un tanar de 25 de ani si-a dat foc in masina sub podul de pe Autostrada Soarelui! Tatal lui l-a distrus psihic si a cedat VIDEO

Publicat: 21 Aug. 2019, 11:19 Ciao.ro

Baiatul a iesit din masina dupa ce si-a dat foc dar a fost prea tarziu pentru el, avea deja arsuri pe 80% din corp si n-a mai rezistat pana a ajuns Salvarea.

Un tanar de 25 de ani si-a dat foc in masina sub podul de pe Autostrada! Adrian Lipan din Medgidia a postat un mesaj de adio pe Facebook chiar inainte sa-si dea foc in masina. Filmuletul cu el i-a socat pe toti cei care il cunosteau.

Tanarul din Medgidia a mers cu masina sub podul de pe Autostrada Sorelui si inainte sa-si stropeasca toata masina cu benzina si sa-si dea foc a inregistrat un filmulet pe care l-a postat pe Facebook. Din cate se pare principala cauza a sinuciderii sale este faptul ca tatal sau l-a torturat psihic si l-a jignit permanent, lucru care l-a adus cu moralul la pamant. Tanarul nu era cunoscut ca avand probleme psihice dar se pare ca situatia din familia lui l-a impis sa faca acest gest dureros de a-si pune capat zilelor.

Un tanar de 25 de ani si-a dat foc

„Îmi cer scuze tuturor care i-am jignit sau le-am greşit. Taţilor de băieţi nu ii faceţi copilului vostru ce mi-a făcut tatăl meu, nu am fost eu cel mai bun copil dar nu cred ca meritam tratamentul pe care l-am primit. Sunt ei băieţi dar mai au nevoie de putina iubire părintească. Îmi pare rău pentru ceea ce voi face şi ştiu ca sunt un laş dar nu ştiu ce altceva sa fac“, este mesajul postat la înregistrarea de adio.

„Tatăl meu m-a adus la un nivel la care nu credeam că o să ajung. De 10 ani, el tot aceleaşi jigniri şi critici le are la adresa mea. Niciodată nu m-a apreciat sau mi-a zis nişte vorbe care să mă îndrume. De fiecare dată numai critici şi înjurături. Este un alcoolic incredibil.

De când e plecat în Italia, parcă a înnebunit de tot: numai să bea, să ţipe şi să mă înjure. Am încercat mai multe metode să scap de el, dar nu am reuşit. M-a distrus mintal, nu mai ştiu ce să fac. Îmi pare rău“, s spus tânărul în filmuletul pe care l-a inregistrat chiar in masina inainte sa-si dea foc.

Citeste si: Mesajele socante ale parintilor lui Adrian Lipan, tanarul care si-a dat foc in masina, in Medgidia: „Am crescut un sarpe, nu un copil!”

Un sofer a sunat la 112 si a reclamat ce se intampla dupa ce a oprit pe banda de urgenta a Autostrazii Soarelui pentru ca vizibilitatea era foarte scazauta. Barbatul s-a uitat sub pod si a vazut o masina care ardea si a alertat de urgenta Pompierii. Dupa ce a coborat a fost intampinat de un alt barbat care l-a intrebat daca este cu victima.

Au mers amandoi si au vazut corpul carbonizat al lui Adrian Lipan care nu mai putea striga decat „apa”. Din cate se pare baiatul a iesit din masina dupa ce nu a mai putut suporta durerile incredibile, dar a murit in apropierea masinii din cauza arsurilor.

Publicat: 21 Aug. 2019, 11:19 Ciao.ro
Pe aceeași temă