S-au anulat multe vacante la mare din cauza reparatiilor de pe Autostrada Soarelui. Ce masuri se vor lua

Publicat: 11 Jun. 2019, 17:00 Ciao.ro
S-au anulat multe vacante la mare din cauza reparatiilor de pe Autostrada Soarelui. Ce masuri se vor lua

Vesti proaste pentru turistii romani. Peste 10% din cei care aveau rezervare pe litoralul Marii Negre au trebuit s-o anuleze.

S-au anulat multe vacante la mare. In acest moment, se executa lucrari de reparatii pe Autostrada Soarelui (A2), dupa cum a declarat presedintele Federatiei Patronatelor din Turism, Mohammad Murad, la Ministerul Transporturilor.

Se pare ca patronatele din turism au solicitat demiterea directorului general al CNAIR, Narcis neaga, din cauza ca a aprobat inceperea lucrarilor de reparatii in perioada sezonului estival.

S-au anulat multe vacante la mare din cauza reparatiilor de pe Autostrada Soarelui

S-au anulat multe vacanta la mare

„Am cerut demisia domnului director de la CNAIR pentru că am văzut că există o neglijenţă totală. Am văzut că a rămas neconectat la viaţa reală, având în vedere că lucrează 4 zile din 7, ceea ce nu este permis. Sunt sute, zeci de mii de oameni care se chinuie să ajungă în Bucureşti sau invers.

Pe acest drum, pe care normal poţi să îl parcurgi în două ore, acum faci cinci ore. Am fost în weekend, erau două utilaje, nu era nimeni acolo, totul este închis, arăta ca o paragină, ceea ce mie mi se pare că este nepermis.

Trebuie să ştie cei care sunt în funcţie, şi în special cei numiţi, că intrăm într-o nouă etapă în care patronatele şi patronii care au asumat să plătească taxe la bugetul de stat pe baza creşterii de producţie nu mai tac.

Chiar dacă încearcă să ne şantajeze şi să ne facă fel de fel de controale nu vom mai tăcea, pentru că nu mai este loc de acest lucru. Vom vorbi şi vom puncta în fiecare zi tot ce nu onorează instituţiile statului faţă de mediul de afaceri şi faţă de cetăţeni” a spus Mohammad Murad, potrivit realitatea.net.

Mohammad considera ca pentru a nu pune piedici sezonului estival, cel mai bine ar fi ca lcurarile sa se desfasoare pe timpul noptii iar circulatia pe autostrada sa fie inchisa treptat.

„Lucrările pe timpul nopţii cred că pot fi o soluţie. A doua poate fi o închidere treptată a autostrăzii, nu cum au fost 20 de km, unde lucra un singur utilaj. Deci, trebuie să găsim o soluţie, să ne gândim că cineva supraveghează şi sunt mii de oameni care se chinuie să ajungă pe litoral sau invers.

Noi vă spunem sincer că în ultimele două săptămâni peste 10% dintre cei care au avut rezervări au anulat pentru că se ştie că se fac cinci ore pe autostradă. Nu este normal! Uitaţi cum se sabotează turismul.

Pe de o parte, vorbim declarativ că sprijinim mediul de afaceri şi turismul sau altă industrie, dar în realitate ne împiedicăm de birocraţie, de anumiţi directori care în loc să iubească ce trebuie să facă pentru România iubesc funcţiile şi scaunele pe care stau bine mersi” a mai spus acesta, potrivit sursei citate.

Publicat: 11 Jun. 2019, 17:00 Ciao.ro
Pe aceeași temă