Restricţii pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti pentru lucrări

Publicat: 28 oct. 2019, 13:46 Autor: Ioana Cioflan Ciao.ro
Restricţii pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti pentru lucrări

Mai multe lucrări se desfășoară luni pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti, fiind impuse restricţii. Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza în zona lucrărilor.

Restricţii pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti. Potrivit Centrului Infotrafic, luni până la ora 16.00, pe sensul către Pitești al autostrăzii A1 București – Pitești, traficul rutier este restricționat pentru efectuarea unor lucrări, astfel:

– pe tronsonul kilometric 94 – 95 + 500 de metri, în zona localității Căteasca, județul Argeș – reparații asfaltice. Circulația este restricționată pe prima bandă;

Restricţii pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti

Romania are inca 30 de km de autostrada! Soferii se bucura de noile tronsoane.

– pe tronsonul kilometric 34 + 500 de metri – 35 + 500 de metri, în zona localității Bolintin-Vale, județul Giurgiu – reparații asfaltice. Traficul este restricționat pe prima bandă și pe banda de urgență;

– pe tronsonul kilometric 66 + 500 de metri – 67, în zona localității Petrești, județul Dâmbovița – înlocuire parapet metalic. Circulația este restricționată pe a doua bandă;

– pe tronsonul kilometric 43 – 86, în intervalul orar 12:00-18:00, între localitățile Vânătorii Mici (județul Giurgiu) – Rătești (județul Argeș) – aplicarea de marcaje rutiere. Traficul este restricționat pe a doua bandă.

De asemenea, pe sensul către Capitală al autostrăzii A1 București – Pitești, în zona localității Petrești, județul Dâmbovița, se vor efectua lucrări de aplicare a marcajelor rutiere, în intervalul orar 12:00 – 18:00. Circulația este restricționată pe prima bandă.

Șoferii sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Publicat: 28 oct. 2019, 13:46 Autor: Ioana Cioflan Ciao.ro
Pe aceeași temă