Un sofer, la un pas de moarte pe autostrada. Manevra acestuia a iscat controverse. Vezi cine are dreptate

Publicat: 21 Jun. 2019, 17:48 Ciao.ro
Un sofer, la un pas de moarte pe autostrada. Manevra acestuia a iscat controverse. Vezi cine are dreptate

Filmarea surprinsa pe camera montata a bordului autoturismului arata cum s-a intamplat totul.

Un sofer, la un pas de moarte pe autostrada. In filmare se vede cum soferul din Constanta si pasagerul din dreapta au fost aproape de moarte pe Autostrada A4, intre Ovidiu si Agigea.

Sunt sute de reactii in online dupa ce multa lume a vazut filmarea, parerile fiind impartite. Totul a inceput cand soferul unei masini Audi de culoare neagra a tras brusc de volan fara sa se asigure pentru a intra pe banda 1.

Un sofer, la un pas de moarte pe autostrada

Un sofer, la un pas de moarte pe autostrada

Acesta intentiona sa circule pe sensul de mers spre Bucuresti. Insa soferul de pe banda 1, care a fost luat prin surprindere, a reusit sa aiba un moment de luciditate si ca sa evite o tragedie, a intrat pe senseul spre Bucuresti, trecand la doar un metru de parapetul ce separa sensurile de drum.

Soferul masinii marca Audi si-a vazut de drum iar filmarea a fost postata pe un grup de Facebook, unde soferul a incercat sa traga un semnal de alarma si a cerut sfaturi pentru a identifica cealalta masina.

Multi l-au sustinut si i-au dat dreptate, insa alte persoane considera ca el este vinovat, pentru ca a incercat sa devanseze prin partea dreapta.

„Vinovat tu ești nu el! El are prioritate față de tine așa spune legea! Tu trebuia să incedezi trecerea! Nu îl devansezi sau depășești pe dreapta că nu e tramvai!”.

„Până să frâneze el brusc a redus viteza și tu erai cu piciorul pe accelerație, era clar că ăla a ratat ieșirea și de disperare nu sa mai uitat în oglinda! De conducere preventiva nu stiti?! Trebuia să îți dai seama că ăla o să facă un gest incredibil de prostesc!

Și nu cred că tu te-ai asigurat când te-ai dus pe ieșire (ai avut noroc că nu ai avut mașina în dreapta că sigur o loveai) Instinctul și norocul te-au salvat , daca în loc de ieșire era un pilon de un pod tu erai mort și el își vedea de drum” a scris cineva intr-un comentariu.

Publicat: 21 Jun. 2019, 17:48 Ciao.ro
Pe aceeași temă