Caini batuti fara mila si arsi de vii la festivalul anual al cainilor din China VIDEO

Publicat: 21 Jun. 2019, 14:24 News 2

Cateva fotografii ingrozitoare cu cainii arsi pentru festivalul anual Yulin au facut inconjurul lumii.

Caini batuti fara mila si arsi de vii. In fiecare an, aproape 15.000 de patrupezi sunt torturati, ucisi, jupuiti de vii si gatiti pentru a fi vanduti la evenimentul de carne canina din Yulin.

Milioane de activisti au protestat impotriva practicii barbare din China unde carnea de caine este considerata o delicatesa. Animalele sunt macelarite sau batute pana la maorte iae unele dintre ele chiar sunt arse de vii.

Caini batuti fara mila si arsi de vii

Caini batuti fara mila si arsi de vii

Mii de localnici se aduna la eveniment in fiecare an pentru a sarbatori solstitiul de vara, cumpararea, vanzarea si comercializarea carnii. Multi dintre ei cred ca aceasta carne de caine este benefica pentru sanatate si penru trup in general.

Aproximativ 10 milioane de lire sterline valoreaza acei caini si 4 milioane pisicile care sunt vandute anual pentru carnea lor in China. Festivalul cainilor din Yulin incepe astazi si dureaza timp de 10 zile, fiind organizat la Guangxi in China.

Mai mult de 1.5 milioane de oameni au semnat petitia online care cere ca festivalul groazei sa fie interzis. Claire Bass, directorul executiv al Humane Society International UK a spus: „Comertul cu carne de caine din China este primul si cel mai infiorator exemplu de cruzime.

Festivalul Yulin este un exemplu mic dar tulburator al unui comert crud, neexploatabil, condus de hoti si vanzatori de caini, care fura in mod obisnuit animalele de casa in lumina zilei, folosindu-se de otrava si de franghii, sfidand legile de sanatate si siguranta publica si provoaca suferinte ingrozitoare pentru majoritatea oamenilor din China nu consuma asa ceva” a spus aceasta, potrivit Daily Mail.

Publicat: 21 Jun. 2019, 14:24 News 2
Pe aceeași temă