Oana Zavoranu, impotriva alaptatului in public. E la cutite cu Cristina Siscanu pe care a jignit-o public

Publicat: 20 Jun. 2019, 17:00 Vedete

Bruneta care nu are copil si nici nu isi doreste sa ramana insarcinata, ea personal, e impotriva alaptatului in public, pe viata.

Oana Zavoranu, impotriva alaptatului in public. Aceasta a folosit cuvinte dure la adresa femeilor care isi arata sanii in public, in timp ce isi hranesc copiii. Oana sustine ca femeile nu trebuie sa faca asta si nici sa isi etaleze sanii in public. Cuvintele ei vin in contradictie cu nuditatea pe care a afisat-o la tv, ani de zile.

“Tu mă vezi pe mine cu burta mare, cu degetele umflate ca nişte cârnaţi, cu picioarele să nu-mi mai intre în adidaşii ăştia frumoşi, cu nasul cât jumătate din faţă şi pe urmă să mă morfolească de ţâţe pe mine… ce ai făcut, bă, băiatule?! Şi tu ai fost la fel, şi tu ai făcut la fel… Mulţumesc, mamă, în cazul ăsta îţi mulţumesc că ai răbdat.

Oana Zavoranu, impotriva alaptatului in public

Eu, în vecii vecilor amin, nu există să-mi fie mie ţâţele… Nu, n-ai să vezi. Şi când le mai vezi că pozează cu burta aia aşa. Dar de ce, când vrei abdomen plat… Am auzit multe mame spunând aceleaşi lucruri, dar când au născut s-au schimbat radical. Păi, şi până să naşti… Sunt doar nouă luni! Ce ai făcut, bobiţă?!

Mie îmi place să dorm pe burtă, nu, nu există. Ideea asta cu alăptat în public, cum face Şişcanu… îmi vine de-a dreptul să vomit! Cum să scoţi ţâţa aşa, ca o vacă, şi ăla să… mua, mua, mua. Păi, copilul ăla nu trebuie să aibă un loc aseptic, curat…

Păi ce diferenţă e între tine de l-ai făcut pe bărbatul tău de zici că e doică. Cred că ăla îi dă să sugă când nu-i dai tu. Cum mă, când ţi-e lumea mai dragă, şi vrei să fii cică sexy, scoţi ţâţa şi să i-o bagi lu’ ăla în gură. Că eşti la mall, că eşti pe stradă, este ceva îngrozitor, grotesc, poate să mă înjure o mie de alăptătoare.

Deci, alăptatul, dacă vreţi să vă morfolească de ţâţe careva… De ăsta mic vorbesc, că soţul sau iubitul poate să te morfolească. Dar astea care vreţi să vă morfolească copiii, lăsaţi-ne nene să murim de bătrâneţe… Deci, eu s-o văd pe Şişcanu asta sau pe alta cu ţâţa aşa, i-aş da cu geanta, i-aş zice să plece de aici. Ele chiar au făcut o campanie pentru alăptarea în public. Îţi dai seama că toate nevorbitele şi neapărutele, cu ce să apară Şişcanu, zi şi tu… Decât cu ţâţa aşa, fleoşc”, a răbufnit Oana Zăvoranu, citata de Cancan.ro, site-ul nr 1 in Romania.

Cristina Siscanu, replica pentru Oana Zavoranu

Oana Zavoranu, impotriva alaptatului in public. E la cutite cu Cristina Siscanu pe care a jignit-o public
Oana Zavoranu, impotriva alaptatului in public. E la cutite cu Cristina Siscanu pe care a jignit-o public

Dupa ce a aflat ca bruneta s-a luat de ea, indirect, pentru ca alapteaza in public si a facut-o, in mod indirect, vaca, Cristina Siscanu i-a dat replica brunetei.

“Vă daţi seama că este foarte grav că unele categorii de români îşi permit să insulte mamele care îşi alăptează copiii? Este grav! Se pare că o astfel de normalitate trebuie şi legiferată că altfel nu se poate, trebuie amendaţi oamenii care fac aceste lucruri. A fost un gest absolut firesc. Nu m-am gândit că o astfel de întâmplare poate să genereze asemenea reacţii. Nu am crezut că e atât de greu de trăit în normalitate.

Mă lasă rece ce spune Oana Zăvoranu. L-a jignit inclusiv pe soţul meu. Nu este normal. Foarte bine că nu-şi doreşte să aibă copii. Îmi este milă de copiii pe care ar putea să-i aibă Oana Zăvoranu. Ea a moştenit averea, noi ne chinuim să ne creştem copiii, muncim pentru fiecare bănuţ. Avem trei, iar unul cu handicap.

Cristina Siscanu, plina de celulita! Imaginea cu ea, in fusta scurta, i-a revoltat pe fani

Este un suflet negru. Tot ce atinge distruge. Nu are nicio calitate. Ar trebuie să-mi ridice statuie, eu cresc trei copii. Nu i-am dorit niciodată moartea. Nişte invenţii, nişte prostii. Mă bucur că foarte multe mămici mi-au scris şi că nu se simt timorate de Oana Zăvoranu. Au prins curaj şi alăptează în public fără teamă. Mă doare-n cot de Oana Zăvoranu. Această femeie nu reprezintă nimic pentru mine. Nu a făcut nimic în viaţa ei”, a spus Cristina Siscanu, la Kanal D.

Cristina Siscanu jigneste femeile dupa ce au injurat-o pentru ca are celulita: ‘Unele nici nu ziceai ca sunt vii’ VIDEO

Oana Zavoranu vrea mama surogat

“Ştiu că Alex îşi doreşte să devină tătic. Da, dar nu îşi doreşte să mă vadă cu ţâţa în gura ăluia să mă morfole cum stăm noi de vorbă aşa, hop, să-i bag ţâţa în gură. Sau pe stradă. Eu voi apela la mamă purtător! Să stea alta să i se umfle picioarele, să aibă greţuri, să vomite, să i se facă rău. În Ucraina e legalizată treaba, o ai sub control pe respectiva, e al tău pentru că este din ovulul tău şi din spermatozoidul soţului tău. De înfiat, să mă ierte Dumnezeu, n-aş înfia.

Oana Zavoranu, fite de mii de euro in Mamaia! S-a cazat intr-un apartament de 1.500 de euro pe noapte si avea doar valize Louis Vuitton! VIDEO

Că nu ştii ce copil de beţiv sau de criminal e. Lasă, mai bine dacă-mi dă în cap să-mi dea al meu nu altul. La un moment dat am vorbit cu Alex, el îşi doreşte un copil, şi sincer mi-ar plăcea şi mie un băieţel, să semene cu mine, să-i pun şapcă, să-l îmbrac aşa ca pe un golan… Să-i schimbi pampersul. Ah, nu… Cineva trebuie să facă şi lucrurile astea. Deci când el se [email protected]#$ pe el, cum să spui vai, ce frumos, s-a [email protected]#$%. Toate sunt nişte ipocrite. Mie mi-e frică de gravide, când văd una gravidă mi-e frică de ea. Dar i-am spus, până nu-şi termină copilăria n-o să avem copil”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana Zavoranu, sex cu alt barbat? Bruneta a vorbit despre scene fierbinti

Publicat: 20 Jun. 2019, 17:00 Vedete
Pe aceeași temă