Oana Zavoranu, sex cu alt barbat in ‘Sacrificiul’? Bruneta a vorbit despre scene fierbinti

Publicat: 15 Jun. 2019, 17:32 Vedete

A fost prezenta in cateva productii romanesti, ca personaj negativ. Dar a stat pe bara ani de zile, pana in 2019 cand a primit un rol nou.

Oana Zavoranu joaca in noul serial de la Antena 1, Sacrificiul, in care ar fi facut sex cu alt barbat. Vedeta a marturisit, printre picaturi, ca in serial o vom vedea in scene picante si fierbinti. Evident, cea mai mare intrebare a tuturor este legata de sotul ei.

Si anume, cum a reactionat Alex Ashraf, sotul Oanei Zavoranu, cand a aflat ca sotia lui va imparti asternuturile cu alt barbat! Bruneta sustine ca sotul ei nu este gelos daca e vorba doar de un rol. Scenele fierbinti nu il deranjeaza deloc atata timp cat sunt doar pentru film, dupa scenariul producatorilor de la Sacrificiul, noua productie in care Oana Zavoranu va avea un rol, dupa ani buni de absenta din productiile tv romanesti.

Oana Zavoranu, sex cu alt barbat in ‘Sacrificiul’?

Oana Zavoranu a vorbit sincer despre mariajul cu Alex AshrafIn plus, Oana Zavoranu a marturisit ca sotul ei e diferit de alti barbati. El nu o trage inapoi de la proiecte si nici nu o critica. Alex este invers, incurajandu-si sotia sa se implice in mai multe proiecte care sa ii aduca bani.

Oana Zavoranu a vorbit sincer despre mariajul cu Alex Ashraf: „Nu as fi crezut ca poate avea atata influenta asupra mea”

„Am avut discuţii pregătitoare despre faptul că mai mult ca sigur lucrurile acestea se vor întâmpla în serial. Fiind un soţ care mă sprijină şi se bucură din tot sufletul de realizările mele profesionale, Alex a acceptat şi a înţeles imediat, fãră să îmi creeze vreo secundă un disconfort în această privinţă.

Vorbim de soţi care îşi iubesc nevestele, nu de frustraţi care vor să te tragă înapoi şi nu se pot bucura de realizările partenerului, darămite să te şi sprijine”, a declarat Oana Zăvoranu, potrivit Click.

Pepe se gandeste la Oana Zavoranu? Bruneta a spus adevarul despre fostul sot VIDEO

Te-a surprins propunerea producătoarei Ruxandra Ion?

Nu m-a surprins, deoarece de-a lungul timpului am ţinut din când în când legătura cu Ruxandra, între noi fiind o relaţie specială de iubire şi de respect reciproc. Undeva anul trecut mi-a spus că e posibil să mă distribuie într-un proiect dacă acesta se va şi concretiza. Nu aveam cum să nu mă bucur şi să o refuz vreodată pe Ruxandra, datorită căreia am realizat tot ceea ce e important până acum din punct de vedere profesional. Ştiu că ea pe orice proiect pune mâna, succesul e garantat!

Ce înseamnă pentru tine să faci sacrificii?

Sacrificiu înseamnă să fii dispus să ieşi din zona de confort indiferent că ea înseamnă timp, obiceiuri alimentare ori tabieturi şi să fii sigur că lucrul pentru care faci acel sacrificiu merită!

Care e ultimul sacrificiu făcut de tine în ultimele săptămâni?

Să mă trezesc mai de dimineaţă faţă de cum eram obişnuită de mult timp şi să fiu mai disciplinată cu mine însămi.

Publicat: 15 Jun. 2019, 17:32 Vedete
Pe aceeași temă