Cum se simte Adriana Bahmuteanu dupa operatie. A fentat moartea cu doua zile VIDEO

Publicat: 20 iun. 2019, 16:08 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Bruneta a avut probleme grave de sanatate. Medicii au descoperit ca plasa de la operatiile de hernie ale vedetei s-a deplasat in intestine.

Cum se simte Adriana Bahmuteanu dupa operatie? Foarte bine! Bruneta sustine ca a fentat moartea cu doua zile. Dupa ce i s-a facut rau si simtea dureri dese si crunte in zona abdomenului, a fost la control. Medicii i-au descoperit in intestine un guguloi care era, de fapt, plasa de la operatiile ei de hernie.

Aceasta sustine ca, daca mai intarzia 2 zile cu operatia, murea. In urma cu 5 ani, Adriana Bahmuteanu a fost operata. Medicii i-au pus o plasa si aceasta a ajuns, din pacate, in intestine. Bruneta sustine ca nu a facut eforturi majore pentru ca plasa sa se deplaseze.

Cum se simte Adriana Bahmuteanu dupa operatie


„E o cumpănă, dar m-a ajutat Dumnezeu. Aveam risc de deces dacă mai întârziam două zile. Acum cântați-mi Prohodul. A fost o situație de urgență, iar doctorii nu s-au așteptat să dureze șase ore. Mi-a salvat viața medicul, vorbesc serios, s-a chinuit să-mi repare nu numai peretele abdominal, ci și intestinele.

Am avut noroc de la Dumnezeu. Azi-noapte m-au spălat de două ori… A venit mama să mă vadă. Acum a trecut cumpăna de tot, am recomandare să încep să mă mișc, am și mâncat. Voi relua ușor, ușor, activitățile. Trebuie să merg la kinetoterapie, acest perete abdominal pe care l-a refăcut trebuie să se dezvolte. Acum sunt pe perfuzii și calmante”, a declarat Adriana Bahmuțeanu la Antena Stars.

Adriana Bahmuteanu a facut ecografie. Ce i-au descoperit medicii in intestine: ‘E un guguloi care…’

Adriana Bahmuteanu a fentat moartea


„Da! Sunt bine și sanatoasa!!! Operatia mea, care a durat vreo 6 ore, s-a terminat cu succes și vreau sa ii mulțumesc domnului doctor Gabriel Mitulescu și echipei sale!!! Încă o data mi s-a demonstrat ca în România avem medici extraordinari,mai ales dacă au și condiții bune de lucru!!!
Multumesc echipei de la Spitalul Sanador, un spital foarte curat și mai ales foarte dotat!!!
Și, în ciuda cârcotașilor, poti beneficia aici de servicii medicale la preturi mai mult decât prietenoase, uneori decontate de Casa!!!!
Ce bine ar facă ar arata asa toate spitalele de la noi!!!!
Deci, sunt bine și va mulțumesc pentru urări și încurajări!!! Va iubesc pe toți!!!”, este mesajul postat de Adriana Bahmuteanu pe Facebook, la cateva ore de la operatie.

Adriana Bahmuteanu se va opera de urgenta. Este o interventie periculoasa: „Exista risc de deces”

Publicat: 20 iun. 2019, 16:08 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă