Adriana Bahmuteanu a facut ecografie. Ce i-au descoperit medicii in intestine: ‘E un guguloi care…’

Publicat: 15 Jun. 2019, 11:00 Vedete

Vedeta a aflat ca este la un pas de moarte dupa ce a inceput sa se simta rau. Aceasta se afla, in urma cu cateva luni, in Israel cand i s-a facut rau.

Adriana Bahmuteanu a facut ecografie dupa ce durerile s-au intetit. Aceasta simtea si intepaturi puternice in partea stanga. Dupa un set complet de analize, medicii i-au facut o ecografie. Analiza medicala a depistat un guguloi in matele fostei prezentatoare tv.

Aceasta a marturisit ca, in trecut, a suferit operatii de hernie si medicii i-au pus o plasa. Acum, dupa ecografie, medicii sustin ca guguloiul este posibil sa fie plasa folosita in trecut. E posibil ca ea sa se fi desprins si fixat in intestinele vedetei. Adriana Bahmuteanu se va opera de urgenta, in cateva zile.

Adriana Bahmuteanu a facut ecografie

Operatia de extractie a plasei din intestine este foarte grea. Nu multi medici accepta aceasta provocare. Motiv pentru care Adriana Bahmuteanu se teme pentru viata ei.

„Mi-am dat seama când am fost în Israel acum câteva luni şi mă durea rău, mă înţepa. Mi-am făcut un ecograf şi mi-a zis că am un guguloi, posibil să fie plasa. Şi eu am făcut efort, n-am respectat chiar tot”, a declarat Adriana Bahmuţeanu la „Răi Da Buni”.

Vedeta are un guguloi in intestine

„Sunt de câteva luni în cercetări, am fost la nu ştiu câţi medici, am vorbit cu specialişti. Într-un final, am găsit un doctor care operează cazuri grave rău de tot. Este un doctor dedicat, care doarme în spital şi este fascinat de meseria lui”, a mai spus vedeta.

Adriana Bahmuteanu se va opera de urgenta

Vedeta a fost invitata in cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1, unde a vorbit despre probleme sale medicale. Este nevoie sa treaca prin interventia chirurgicala de urgenta fiindca o plasa pe care medicii i-au pus-o in urma cu cinci ani s-a rupt si s-a agatat de intestine.

„Eu acum cinci ani am avut o operaţie, am avut multiple hernii. Mi s-a pus o plasă, dar pentru că am făcut efort, acea plasă s-a rupt. Este unde băgată printre maţe. Ghinion de neşansă. Probabil e o greşeală, dar nu mai contează.

Adriana Bahmuteanu nu are bani pentru copiii ei! Declaratia dureroasa a unei mame singure

De vreo lună am început să fac investigaţii pentru că mă durea în partea stângă. Nu oricine poate să facă o asemenea operaţie. Nu se bagă oricine la aşa ceva. Există risc de deces. Urgenţă este când plasa agăţată în intestine rupe un intestin. Se poate întâmpla oricând.

Urmează să fac nişte investigaţii şi să mă hotărăsc când mă voi opera. Mi-a fost foarte greu să găsesc medicul potrivit, dar l-am găsit. Nu ştiu dacă mai putem programa. Este o urgenţă” a spus Adriana Bahmuteanu potrivit sursei citate.

Adriana Bahmuteanu s-a rugat la Papa Francisc. Ce i-a cerut bruneta suveranului Pontif

Publicat: 15 Jun. 2019, 11:00 Vedete
Pe aceeași temă