Adriana Bahmuteanu nu are bani pentru copiii ei! Declaratia dureroasa a unei mame singure

Publicat: 15 Apr. 2019, 11:40 News 3

Saptamana trecuta, bruneta trecea printr-un calvar dupa ce a pierdut procesul cu Silviu Prigoana. Tribunalul a alocat copiii tatalui lor.

Adriana Bahmuteanu nu are bani pentru copiii ei. Vedeta care ii creste de 4 ani sustine ca e depasita financiar. Saptamana trecuta, tribunalul a decis ca domiciliul celor doi sa fie mutat la tata. Acum, Eduard si Maximus vor locui cu Silviu Prigoana.

Adriana Bahmuteanu ii va primi doar 2 weekenduri, pe luna. Vedeta e trista si furioasa pentru ca Protectia Copilului nu ar fi ajutat-o in proces. Ba mai mult, vedeta sustine azi ca e si depasita financiar. Adriana Bahmuteanu nu are banii lui Silviu Prigoana pentru a isi rasfata copiii.

Adriana Bahmuteanu nu are bani pentru copiii ei

Vedeta Antena Stars a publicat un mesaj pe contul de Facebook. In el marturiseste ca, de 4 ani, si-a crescut singura copiii. In plus, a divulgat ca Silviu Prigoana nu a vrut sa isi vada fiii, la final de 2018.

„Pe un post de televiziune se afirma ca am pierdut custodia copiilor!!! Nimic mai fals!!!Nici măcar nu ne judecam pe custodie, ea rămâne comuna, ci doar pe domiciliu! Provizoriu, deocamdată copiii locuiesc la tatal lor, ceea ce ma bucura fiindcă timp de 4 ani relația tata-fii n-a fost cea mai apropiata, ba din contra.

Din septembrie pana la finele lui decembrie anul trecut tatăl a refuzat sa ii vadă sau sa ii primească la el în casa. În 2017 a refuzat sa ii ia la vizita trei luni de zile!!! Acum ii vrea, ceea ce este minunat!!! Are conditii mult mai bune de locuit decât mine, servitori, logistica și resurse nelimitate!!!

Adriana Bahmuteanu a pierdut procesul cu Silviu Prigoana

Cred ca puteam rezolva problema asta și fără tribunal, adică ar fi putut sa ma sune, sa discutam civilizat ca doi oameni maturi, sau sa vina sa își ia copiii, dacă dorea. Dar n-a venit! Nici nu m-a sunat, chiar când eram cu copilul în spital!!! Dar l-am iertat pentru toate mizeriile pe care mi le-a făcut și știu ca asa este el încăpățânat și orgolios!!!

Ma gândesc ca într-un fel, am și eu nevoie de o pauza după 4 ani. Am nevoie de timp pentru mine, de recuperare post operatorie, imi iubesc profesia și, în general, copiii au și mama și tata și e cazul sa mai ocupe și tatăl de ei!!!

Mai mult, s-au făcut mari și vor haine scumpe, adidași de firma, computere performante și în general cam tot ce își doresc doi puștani pasionați de tehnologie, ceea ce eu financiar nu îmi permit! Îmi doresc din suflet sa se oprească tot acest război și ii rog pe toți colegii din presa ca, pana la o decizie definitiva a instantei, sa se documenteze înainte sa scrie ceva!!! Sa dea măcar un telefon sa întrebe și sa nu mai publice știri false!!!

Fiii Adrianei Bahmuteanu vor locui la Silviu Prigoana

Îmi iubesc copiii și i-am crescut singura 4 ani, însă mă simt total depășită financiar de pretențiile lor. În plus, i-am încurajat întotdeauna sa își iubească tatăl, care a divorțat doar de mine nu și de copiii noștri. Va mulțumesc!!!! Adriana Bahmuteanu a pierdut procesul cu Silviu Prigoana! Ce o va obliga afaceristul sa faca!

P. S. mâine dimineață voi face a nu știu cata plangere către Dgaspc sector 5 pentru ca nu mi se pare normal ca minorii sa nu mențină legături personale cu familia. Bunica lor, mama mea, cea care i-a crescut, i-a văzut doar o singura data anul asta, la mall, 15 minute. Asta nu e cumva alienare parentala?”, a explicat vedeta de televiziune pe contul ei de Facebook. 

Adriana Bahmuteanu, declaratii dupa procesul pierdut cu Silviu Prigoana. Bruneta e furioasa!

Publicat: 15 Apr. 2019, 11:40 News 3
Pe aceeași temă