Adriana Bahmuteanu, declaratii dupa procesul pierdut cu Silviu Prigoana. Bruneta e furioasa!

Publicat: 12 apr. 2019, 12:43 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Vesti proaste pentru vedeta Antena Stars! Dupa ce a pierdut procesul cu fostul ei sot, de care a divortat de mai bine de 5 ani, a pierdut copii.

Adriana Bahmuteanu, declaratii dupa procesul pierdut cu Silviu Prigoana. Instanta judecatoreasca a decis ca domiciliul copiilor sa fie la resedinta casei tatalui. Adica a afaceristului Silviu Prigoana. Cat despre custodie, ramane in continuare comuna.

Dar Adriana Bahmuteanu isi va vedea copiii doar de doua ori pe luna. Instanta a decis ca bruneta sa ia copiii doar doua weekenduri pe luna. In plus, un alt motiv pentru care bruneta e furioasa, e faptul ca sotul ei va dicta in casa ei.

Adriana Bahmuteanu, declaratii dupa procesul pierdut

Adriana Bahmuteanu, declaratii dupa procesul pierdut cu Silviu Prigoana. Aceasta sustine ca Protectia Copilului nu a ajutat-o pe ea, ca mama. Vedeta tv sustine ca a cerut terapie pentru fiii ei, dar cererea ei a fost respinsa.

In plus, bruneta va fi nevoita sa faca ce zice fostul ei sot. Daca Silviu Prigoana decide ce este bine pentru copiii, Adriana Bahmuteanu trebuie sa respecte aceste reguli si la ea acasa. Adica el decide tot ce trebuie sa faca micutii, chiar si cand sunt in weekendurile mamei.

  • „Va rog sa imi spuneti si mie in ce tara din lumea civilizata protecția copilului se opune, la cererea mamei, ca doi copii sa fie duși la psiholog sau unde este nevoie pentru sănătatea lor.
  • Asta mi s-a întâmplat mie!!! După ce am depus un teanc de plângeri, sesizări și rugăminți, Dgaspc sector 5 a considerat ca nu este necesar sa ducem copiii la terapie!!! Mai multe detalii în orele următoare!!!”, a scris Adriana Bahmuteanu pe Facebook.

Adriana Bahmuteanu a pierdut procesul cu Silviu Prigoana!

Adriana Bahmuteanu a pierdut procesul cu Silviu Prigoana! Ce o va obliga afaceristul sa faca de azi inainte? Tribunalul a decis stabilirea de domiciliu la Silviu Prigoana, asa cum a cerut afaceristul in instanta. Custodia celor doi copii ramane, in continuare, comuna.

Dar, dupa ce Adriana Bahmuteanu a pierdut procesul cu Silviu Prigoana, a aflat si vestea proasta. Fostul ei sot are dreptul sa ii impuna anumitre restrictii. Printre ele este respectarea programului de somn al celor doi minori. Adica cei mici se culca la ce ora vrea Prigoana, cand sunt la Bahmu acasa.

Publicat: 12 apr. 2019, 12:43 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă