De ce nu mai e Mihaela Radulescu la Romanii au talent? Diva a avut probleme

Publicat: 12 Apr. 2019, 11:11 Vedete

A jurizat emisiunea de la PRO TV alaturi de Andi Moisescu, Andra si Florin Calinescu. Mihaela Radulescu a ocupat locul la masa timp de 3 sezoane.

De ce nu mai e Mihaela Radulescu la Romanii au talent? Diva a avut probleme personale, dupa cum a marturisit si in vara lui 2018. Dupa 3 sezoane de jurat la Romanii au talent, Mihaela Radulescu a plecat. Aceasta a marturisit, si atunci, si acum, ca a avut probleme personale.

Daca atunci a refuzat sa motiveze plecarea, azi, Mihaela Radulescu a recunoscut. De ce nu mai e Mihaela Radulescu la Romanii au talent? Fiul ei avea o problema si ea, ca mama, a ales familia in locul jobului.

„Dragii mei,

Stiti cum e cu momentele alea din viata, cand trebuie sa iei o decizie, oricat de greu ar fi si oricat de multe si diverse lucruri ai de cantarit, de analizat. Am trait un astfel de moment de curand si am facut alegerea pe care am considerat-o cea mai oportuna pentru mine, asumandu-mi, cum ma stiti, fiecare detaliu. Nu voi mai putea participa la noul sezon „Romanii au talent”, strict din motive personale. Mi-am anuntat acum o saptamana colegii de munca si partenerii de contract si le multumesc nu numai pentru intelegere, dar si pentru o colaborare profesionala de care-mi voi aminti mereu cu mare, mare placere. Acum stiti si voi si va multumesc cu tot dragul voua, publicul meu si al acestei emisiuni – pentru voi fac o reverenta. Si nu ma plec in fata voastra doar fizic, ci si cu inima mea toata, care va imbratiseaza si va aplauda!
Mihaela Radulescu ”, a scris vedeta pe pagina sa de Facebook, in 2018.

De ce nu mai e Mihaela Radulescu la Romanii au talent?

Diva de la Monaco a marturisit, pentru viva.ro, ca problemele personale erau legate de fiul ei. Acesta avea nevoie de ea in perioada in care incepeau preselectiile pentru Romanii au talent. Asa ca Mihaela Radulescu a ales familia in locul banilor.

  • “Am învățat să fac alegeri care răspund corect, cel puțin în favoarea mea, la întrebarea fundamentală «De ce?». Am renunțat la «Românii au talent» pentru ceva mai important pentru mine în acel moment… și în general – băiatul meu. Aveam o treabă importantă de făcut pentru el, exact în perioada în care ar fi trebuit să fiu la preselecții. Subiect închis. Când a apărut propunerea «Ferma. Un nou început!», aveam și timpul, și starea necesare pentru un astfel de proiect. M-a tentat maxim un reality show, n-am mai prezentat așa ceva. Bănuiam că va fi un proiect greu, știam că se va petrece în condiții vitrege și cu un ritm infernal de muncă, dar exact toate astea la un loc m-au făcut să-mi placă și să încerc ceva nou. Ador treaba ba asta cu ieșirea din zona de confort, cred că numai așa poți evolua, indiferent de subiect”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru sursa sus citata.

Mihaela Radulescu, tinute scumpe pentru rating

Vedeta a marturisit ca tinutele ei de la Ferma, emisiune unde este prezentatoare, au fost alese special. Vedeta si producatorii au pus la cale mici ‘artificii’ care sa ii tina pe oameni lipiti de tv. Evident, pe langa scenele de sex de la Ferma 2019 si aluziile sexuale ale Mihaelei Radulescu.

  • “Ador contrastele, ador veselia, mai ales când e greu și… da, paltonul Chanel era exact contrapunctul care-mi trebuia la muls vaca. Am vrut să o fac cu umor și… stil. Probabil că și vaca, dacă se putea exprima, ar fi apreciat abordarea. Exact ăsta era planul meu și al producătorilor, a fost o idee comună și… amuzantă. După aproape 3 luni de bătut zăpezile și noroaiele din Văliug cu cizme Chanel sau de care mai aveam, singurul regret e că mi s-au dezlipit niște tălpi. În rest, m-am distrat grozav în acest contrast controlat”, a mai spus vedeta, potrivit sursei citată mai sus. Mihaela Radulescu a spus tot despre casatoria cu Felix Baumgartner. Cand va avea loc
Publicat: 12 Apr. 2019, 11:11 Vedete
Pe aceeași temă