Mihaela Radulescu a spus tot despre casatoria cu Felix Baumgartner. Cand va avea loc

Publicat: 01 Apr. 2019, 13:37 News 3

Pentru ca relatia lor dureaza de cativa ani, lumea se intreaba cand vor face urmatorul pas.

Mihaela Radulescu, prezentatoarea show-ului „Ferma” transmis de Pro TV a vorbit deschis despre casatorie si cand sau daca aceasta va avea loc curand, pentru ca lumea incepe sa-si puna intrebari.

In cadrul unui interviu pentru revista VIVA! Mihaela Radulescu a renuntat la orice bariera si a vorbit deschis despre relatia sa si despre felul in care Felix si fiul sau, Ayan, se inteleg.

Mihaela Radulescu a spus tot despre casatoria cu Felix Baumgartner

Mihaela Radulescu a spus tot despre casatoria cu Felix Baumgartner

Cand a fost adus in discutie subiectul casatoriei, Mihaela a spus cu sinceritate ca in acest moment nu exista nimic stabilit si nici nu are de gand sa faca pasul acesta prea curand. Asta nu inseamna ca in cativa ani n-o s-o vedem din nou in rochie alba.

„A fost o atracție de ambele părți, puternică și bine sincronizată. Cred că am fost și norocoși – eram amândoi liberi în acel moment, nu am rănit pe nimeni, nu ne-a încurcat nimeni.

Nu există discuții despre căsătorie, nu văd de ce aș mai face asta. Fiul meu și Felix se înțeleg grozav, fac sporturi împreu­nă, dar Ayan are și un tată mi­nunat, pe care nu-l poate înlo­cui nimeni” a spus Mihaela Radulescu pentru revista Viva!, potrivit Libertatea.

Mihaela Radulescu, diva suprema

Multi sunt de parere ca de cand locuieste la Monaco, vedeta a uitat de unde a plecat si are „aere” de diva. Pentru a putea ajunge la timp pentru organizarea evenimentelor cu care are contract, Mihaela si-a facut abonament la liniile aeriene, pentru a scuti timp.

De aceea, pentru a putea fi prezenta la emisiunile cu care are contract, Mihaela Radulescu impune sa i se asigure zborurile spre Monaco, ceea ce a pus multe semne de intrebare organizatorilor.

Andreea Marin, ironii la adresa Mihaelei Radulescu

Andreea Marin a facut senzatie pe scena iUmor, atunci cand si-a facut aparitia pe neasteptate.

„Zana Surprizelor” a facut un roast de exceptie, si a profitat de ocazie pentru a o ironiza pe vechea ei rivala, Mihaela Radulescu, dupa ce i-a ironizat pe rand pe juratii emisiunii, Delia, Mihai Bendeac si Cheloo.

  • „Am doi câini, două pisici pufoase, păsărele multicolore şi o veveriţă. Nu am chiar o fermă, încă nu am ajuns chiar atât de departe, e doar un vis în acest moment.
  • Nu oriciune poate să-l atingă cu mâna. Dar să mă retrag undeva unde să am ferma mea, când nu-mi mai rămâne nimic altceva de făcut, mă gândesc că este o varianta foarte bună.
  • Să nu mă căutaţi, n-o să-mi iau niciun telefon la mine pentru că numai necazuri îţi aduce tehnologia asta, mai ales când eşti ascultat” a spus aceasta, potrivit Adevarul.
Publicat: 01 Apr. 2019, 13:37 News 3
Pe aceeași temă