Paula Chirila e insarcinata! Cand va naste vedeta

Publicat: 01 apr. 2019, 12:27 Autor: Echipa Ciao.ro News 3

Vesti bune pentru familia actritei. Paula Chirila este insarcinata din nou, la varsta de 43 de ani. Vedeta este in extaz, cum era si normal!

Paula Chirila e insarcinata in patru luni. Taticul este iubitul ei tinerel, in varsta de 27 de ani. Prezentatoarea tv a facut anuntul in direct, la Antena Stars. Cu toate ca intre cei doi exista o diferenta de varsta de 16 ani, Paula Chirila si iubitul ei vor deveni parinti.

Paula Chirila e insarcinata in patru luni si va naste la inceputul toamnei 2019. Cu toate ca gurile rele sustineau ca relatia actritei cu Adrian Petrosel nu va dura, cei doi sunt stabili si seriosi. In 2019, vor deveni parinti.

Paula Chirila e insarcinata in patru luni

  • „Sunt însărcinată. Sunt puţin slăbită. Îmi doresc foarte mulţi copii. Îmi plac fetiţele, dar nu aş spune nu unui băieţel. Vreau să-i pun copilului două nume. Cred că este fetiţă”, a spus Paula Chirilă la „Star Matinal”. Ulterior, dupa ce a vazut ca toata lumea a crezut aceasta informatie, Paula Chirila a recunoscut ca a fost doar o farsa de 1 aprilie.

Paula Chirila a divortat in urma cu un an de Marius Aciu, fostul ei sot. Cei doi au avut impreuna un mariaj de 12 ani. Din cauza distantei si a anumitor probleme, cei doi au decis sa se separe. Paula Chirila si Marius Aciu au impreuna o fetita.

In prezent, Paula Chirila are o relatie cu omul de afaceri Adrian Petrosel. Tanarul are 27 de ani si este din Buzau.

Publicat: 01 apr. 2019, 12:27 Autor: Echipa Ciao.ro News 3
Pe aceeași temă