Moment de aur la iUmor! Carmen Tanase, roast senzational la adresa Deliei si a lui Bendeac! „Esti in primele trei cele mai mari cantarete pop de la tine din familie!”

Publicat: 01 Apr. 2019, 09:56 News 3

Marea doamna a teatrului a dat o reprezentatie de "roast" pe scena iUmor jucand rolul unui "stand-uper", fara sa se vada ca nu a mai facut asta niciodata.

Moment de aur! Carmen Tanase, roast senzational la adresa Deliei si a lui Bendeac! Carmen Tanase este una dintre cele mai mari actrite din Romania si tocmai a facut pentru prima data in viata ei un numar de „stand-up” si i-a iesit absolut fenomenal.

Producatorii emisiunii au invitat-o pe actrita in varsta de aproape 60 de ani sa faca un roast cat mai acid juriului. N-a fost nevoie de prea mult pana cand Carmen Tanase si-a intrat in mana si a inceput sa-i atace pe cei trei membri ai juriului dar si pe Dan Badea si Serban Copot.

Fiind o mare actrita Carmen Tanase si-a jucat impecabil rolul pe scena si jignirile pe care le adresa fiecaruia dintre vedetele din juriu pareau sa fie spuse cu atata patos incat te facea sa crezi ca sunt chiar spuse „pe bune”. Cel mai mult Carmen Tanase l-a atacat pe Mihai Bendeac care „si-a inceput cariera jucandu-l pe Richard al 3-lea si acum il joaca pe Roby Roberto pe Youtube”.

„M-au chemat sa fac un roast si am venit intr-un suflet cand am auzit ca e si Mihai Bendeac ca m-am temut ca scot astia si emisiunea asta din grila. Mi-au spus sa spun rautati despre voi, dar n-am cum, pentru ca tot ce ati facut voi important in viata a fost intr-o zi cand eu am avut filmare si n-am prins. Nu vreau sa spun rautati, asta fac toata ziua, m-am schimbat si io, nu atat cat Loredana dar m-am schimbat. Eu nu puteam sa prezint si eu emisiunea asta? Am trecut in culise pe langa Dan Badea, un fel de Mitoseru – low budget. Cred ca singura chestie mai scurta decat Dan Badea e cariera de cantaret a lui Copot. De ce ii tineti pe amandoi acolo in spate si nu-i aduceti aici in public, unde le e locul?” si-a inceput ea „atacul” la adresa celor trei din juriu.

Continuarea articolului »

Publicat: 01 Apr. 2019, 09:56 News 3
Pe aceeași temă