Paula Chirila, indragostita pana peste cap! Ce face cu iubitul mai tinerel ca ea

Publicat: 08 dec. 2018, 11:13 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

De cand a divortat, actrita a inflorit din toate punctele de vedere. A slabit si acum e mai radianta ca niciodata!

Paula Chirila e indragostita pana peste cap! Se iubeste cu un barbat mai tanar cu 16 ani decat ea. Dar diferenta de varsta nu pare sa fie un impediment pentru ei. Cei doi au fost recent intr-o vacanta la munte unde s-au distrat copios.

El a vrut in club, la Susai, ea nu a vrut pentru ca era prea frig. Cu toate ca el e la varsta distractiilor in club, Paula Chirila l-a convins ca te poti distra pe cinste si la restaurant, in liniste si la caldura.

Paula Chirila, indragostita pana peste cap!

Paula Chirila, indragostita pana peste cap!„E foarte romantic. Am fost într-un weekend romantic, la Predeal, la Susai. Am fost la club vreo cinci minute că era frig. După aceea ne-am retras într-un restaurant, cu mulți prieteni. Sunt foarte plimbăreață. E bine când ești iubit și îndrăgostit. Îmi place să fiu iubită.

Paula Chirila, indragostita pana peste cap!Suntem împreună de câteva luni. Experiența m-a învățat să nu îmi fac planuri, știu bine ce vreau, vreau liniște. Nu vreau scandaluri, gelozie și panaramă. Nu sunt geloasă și nu vreau gelozie. L-am acceptat mai greu, că e cam micuț de vârstă, dar e un bărbat matur care are business-ul lui. Pentru mine a fost o surpriză să îi aflu vârsta.

Paula Chirila, indragostita pana peste cap!Eram cu d-aștia mai bătrâni, mai copți. Este prima relație cu un bărbat mai tânăr. Sunt convinsă că o parte mă vor judeca, dar nu mă interesează gura lumii. L-a cunoscut fetița, dar nu insist în zona asta, nu vreau să forțez”, a declarat Paula Chirila la emisiunea Agentia VIP, la Antena Stars.

Publicat: 08 dec. 2018, 11:13 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă