Andreea Marin, aparitie de senzatie la iUmor! A ironizat-o pe Mihaela Radulescu VIDEO

Publicat: 31 Mar. 2019, 10:35 News 3

Andreea Marin a facut senzatie pe scena iUmor, atunci cand si-a facut aparitia pe neasteptate.

„Zana Surprizelor” a facut un roast de exceptie, si a profitat de ocazie pentru a o ironiza pe vechea ei rivala, Mihaela Radulescu, dupa ce i-a ironizat pe rand pe juratii emisiunii, Delia, Mihai Bendeac si Cheloo.

A cucerit publicul si a starnit ropote de apluze si urale, iar juratii au fost pur si simplu socati, nevenindu-le sa creada ca vedeta se afla chiar in fata lor.

Andreea Marin, aparitie de senzatie la iUmor

Andreea Marin, aparitie de senzatie la iUmor
Andreea Marin, aparitie de senzatie la iUmor

Andreea a fost emotionata, chiar daca are o vasta experienta in spate in televiziune, pentru ca a fost o ipostaza noua chiar si pentru ea.

„E o ipostază în care nici eu nu m-am văzut până acum, dar alţii?! Avem nevoie uneori să ieşim din pielea noastră şi să intrăm în altă piele… Îmi place să râd cu poftă, să mă simt bine alături de oameni dispuşi să ia viaţa peste picior. Să ne distrăm, pentru că viaţa e scurtă şi vrem să ne şi simţim bine.

Mereu am emoţii când intru pe scenă şi poate pare curios, pentru că pentru mine sunt mai bine de 25 de ani de experienţă, dar eu cred că atunci când nu mai ai emoţie în meseria asta, nu o mai faci bine, nu mai reuşeşti să transmiţi şi să ajungi la inimile oamenilor” a spus Andreea Marin, potrivit Adevarul.

Andreea Marin, ironii la adresa Mihaelei Radulescu

Dupa ce a glumit pe seama juratilor, a venit randul Mihaelei Radulescu sa fie ironizata, subtil ce-i drept, insa foarte atent gandit.

  • „Am doi câini, două pisici pufoase, păsărele multicolore şi o veveriţă. Nu am chiar o fermă, încă nu am ajuns chiar atât de departe, e doar un vis în acest moment.
  • Nu oriciune poate să-l atingă cu mâna. Dar să mă retrag undeva unde să am ferma mea, când nu-mi mai rămâne nimic altceva de făcut, mă gândesc că este o varianta foarte bună.
  • Să nu mă căutaţi, n-o să-mi iau niciun telefon la mine pentru că numai necazuri îţi aduce tehnologia asta, mai ales când eşti ascultat” a spus aceasta, potrivit sursei citate.

Publicat: 31 Mar. 2019, 10:35 News 3
Pe aceeași temă