Ed Sheeran se transforma intr-un adevarat magnat imobiliar! Artistul a scos din buzunar peste 40 de milioane de lire pentru cateva proprietati!

Publicat: 30 Mar. 2019, 23:41 News 3

Cantaretul de origine engleza are planuri mari. Dupa ce s-a insurat, barbatul celebru s-a pus pe cumparat case.

Ed Sheeran a investit de curand o suma impresionanta de bani in proprietati. Este vorba despre multe milioane de lire pe care artistul le-a scos fara sa clipeasca. Lucrurile par sa se fi schimbat complet pentru britanicul celebru. Ed Sheeran s-a căsătorit în secret cu iubita sa din copilărie

Multi l-au comparat deja pe Ed Sheeran cu un magnat imobiliar, pentru ca el si-a achizitionat nu mai putin de 18 apartamente, dar si case. Acestea sunt localizate atat in Suffolk, de unde e originar cantaretul, dar si in Londra, Marea Britanie. S-ar parea ca atat el, cat si noua sotie, Cherry Seaborn, isi doreau sa faca acest pas de ceva vreme.

La inceputul acestui an, in presa din Anglia au aparut informatii potrivit carora Ed Sheeran ar fi cumparat toate proprietatile din jurul casei in care chiar traieste, din Suffolk. El si-a dorit sa aiba parte de linistea mult dorita si sa nu aiba parte de curiosi.

Continuarea articolului »

Publicat: 30 Mar. 2019, 23:41 News 3
Pe aceeași temă