Tipul asta si-a instalat o camera video in dormitor pentru a vedea ce-i face pisica, in timp ce el doarme! Imaginile sunt amuzante rau!

Publicat: 30 mart. 2019, 23:40 Autor: madalina m. Life

Pisicile sunt renumite pentru curiozitatea lor.

Tocmai de aceea un stapan de animale a decis sa monitorizeze activitatea pisicii sale, pe timp de noapte.

Pentru ca nu stia de ce lucrurile fie ii dispar, ori se intampla sa fie in alte locuri decat le lasa, tanarul a decis sa vada ce pune la cale pisica lui. Asa ca, si-a instalat o camera video in dormitor si a apasat pe butonul de inregistrare.

Nu a durat foarte mult pana cand a vazut ce facea felina. In fiecare noapte, pisica lui avea activitati diverse. Si, poate ca nu stiti acest lucru, dar pisicile sunt de fapt animale nocturne. De aceea isi ajusteaza programul de somn si ajung sa doarma intre 12 si 16 ore, pe timp de zi.

De aceea, noaptea e momentul preferat al pisicilor cand vine vorba de joaca. Un stapan de pisica din Thailanda dorea sa stie exact ce face felina sa noaptea. Si-a instalat o camera video pentru a-si inregistra animalul de companie in timp ce el dormea dus. Atentie! Daca nu ai pisica, ia-ti una acum! Vezi ce beneficii iti aduce

Tipul asta si-a instalat o camera video in dormitor pentru a vedea ce-i face pisica, in timp ce el doarme

Asa cum ati putea sa va inchipuiti, a surprins pisica in timpul unor momente amuzante si a decis sa impartaseasca totul cu internautii. El a postat pe Facebook cateva fotografii cu pisica pe care a filmat-o in timpul mai multor nopti. Dupa cum se observa in respectivele imagini, a reusit sa surprinda clipe destul de clare.

Iubitorul de animale a marturisit ca nu stia ce avea sa vada, odata ce a instalat o camera video in dormitor. Daca va intrebati de ce pisicile prefera sa se joace seara, ei bine acest lucru se datoreaza domesticirii lor. Astfel ca, ele si-au modificat „programul” pentru a putea fi unul diurn, similar cu al oamenilor, dar majoritatea pisicilor se vor trezi de cel putin doua ori pe noapte.

Tanarul din Thailanda nu este singurul care a fost curios sa vada ce face felina lui. Cercetatorii de la Universitatea din Georgia au plasat camere mici pe 55 de pisici din zona Atlanta. Mai apoi, au studiuat mai mult de 37 de ore de filmare pentru a identifica tendintele pisicilor. Asemenea stramosilor, 44% dintre acestea si-au demonstrat abilitatile de vanatoare. Totodata, 85% din capturile lor au avut loc pe timpul perioadelor mai calde ale anului.

(sursa: boredpanda.com)

Publicat: 30 mart. 2019, 23:40 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă