A instalat o camera de filmat in dormitorul fiicei sale, dar a avut un soc! Ce se intampla noaptea. Chiar seamana cu un film horror! VIDEO

Publicat: 22 oct. 2018, 17:52 Autor: madalina m. Life

O mamica a vazut ceva foarte infricosator in dormitorul fiicei sale!

Femeia a povestit cu lux de amanunte prin tot ceea ce a trecut si a facut publice si cateva imagini. Aceasta nu isi explica de ce tocmai in dormitorul fiicei sale s-a putut petrece un asemenea episod, dar si ca a ramas fara cuvinte.

Odata ce a publicat si acele fotografii in mediul online, alti parinti au ramas socati de intreaga intamplare. Momentul a fost catalogat de catre toata lumea drept foarte inspaimantator, dar si similar unui film horror.

dormitorul fiicei sale

Tanara femeie s-a uitat cu mai multa atentie pe inregistrarile camerei de supraveghere. Montase aparatul in dormitorul fiicei sale de doar cateva luni, pentru a putea sa o stie pe aceasta in permanenta siguranta.

Doar ca, au trecut-o fiori pe sira spinarii atunci cand a vazut ce s-a intamplat in incapere, intr-o noapte. Imaginile suprinse cu ajutorul camerei de filmat au facut-o pe proapata mamica sa aiba parte de o supriza foarte neplacuta.

Totodata, acea familie din Irlanda abia isi achizitionase dispozitivul, atunci cand a fost descoperit adevarul. Filmuletul a fost publicat pe YouTube, cu cateva zile in urma, spre spaima tuturor, si a fost vizionat de 200 de mii de ori, pana in prezent.


Intr-un filmulet pe care proaspata mamica din Irlanda l-a publicat pe retelele sociale se poate vedea cum abia testeaza dispozitivul de inregistrat, in dormitorul fiicei sale. Aceasta isi rugase o prietena sa ii inveleasca fetita, cata vreme ea monta aparatul.

In cateva fractiuni se secunda, pe intregistrare se mai observa si altceva, chiar in spatele apropiatei si a patutului special pentru copii. S-ar parea ca in acele minute, ceva care semana cu un chip al unei copil le privea pe cele doua femei.

Scena de groaza a fost comparata de toata lumea cu un moment din filmul de groaza „Insidious”. Figura foarte bizara a disparut la scurt timp, insa nu inainte de a putea fi surprinsa pe acea inregistrare.

(sursa: mirror.co.uk)

Publicat: 22 oct. 2018, 17:52 Autor: madalina m. Life
Pe aceeași temă