Femeia asta are un salut secret cu pisica ei! E atat de adorabil cum reactioneaza felina atunci cand o vede VIDEO

Publicat: 08 mart. 2018, 16:28 Autor: madalina m. Viral

O tanara le-a aratat tuturor cum o intampina pisica ei, atunci cand o vede.

Cel mai bun prieten al omului pare sa aiba o competitie serioasa din partea unei pisici. Cel putin asta sustine o femeie care a impresionat pe toata lumea, atunci cand a inceput sa demonstreze acest lucru.

Femeia a filmat momentul, iar rapid internautii au fost absolut topiti de gestul pe care pisica il face atunci cand ea ii arata cateva miscari specifice. Filmuletul cu momentul adorabil a ajuns la scurt timp sa fie viral pe retelele sociale.

Femeia asta are un salut secret cu pisica ei

In imagini, femeia poate fi vazuta cum se apropie de pisica ei, de culoare neagra. Aceasta e asezata intr-o pozitie cat mai comoda, chiar pe un covor, pentru a fi la nivelul felinei care o intampina.

Mai intai, pisica incepe salutul secret prin modul in care isi intinde o labuta pentur a atinge palma stapanei. Pe urma, cele doua par sa se simta tot mai in largul lor, pentru ca pisica isi recunoaste stapana si dupa acea serie de miscari.

La scurt timp, in filmulet mai poate fi observat si cum salutul lor secret e unul destul de complicat, iar cel mai probabil a fost necesara foarte multa practica pentru ca gesturile sa fie perfectionate.

Cateva momente mai tarziu, pisica incepe sa stie deja ce are de facut, pentru ca odata ce stapana si roteste palmele, felina le atinge si ea, fara sa stea prea mult pe ganduri.

Aceste miscari se repeta de cateva ori, pana cand femeia din filmulet isi uneste ambii pumni in aer, iar pisica ei pare sa faca acelasi lucru, in timp ce sta in picioare, pentru a putea sa isi salute cat mai usor stapana.

Dupa alte miscari destul de greu de retinut, felina reuseste sa impresioneze din nou. La sfarsitul filmuletului, pisica mai poate fi vazuta cum sare printr-un cerc format de bratele tinerei.

(sursa: dailymail.co.uk)

Publicat: 08 mart. 2018, 16:28 Autor: madalina m. Viral
Pe aceeași temă
×