De ce se plimbă pisicile printre picioarele oamenilor? Motivul e ireal!

Publicat: 02 iun. 2020, 08:10 Autor: Elena Arhiva

Pisicile se plimbă printre picioarele oamenilor, încolăcindu-se şi torcând. Tu ştii care este motivul pentru care fac acest lucru? 

Se pare că pisicile au o putere… magică, prin care încearcă să își protejeze stăpânul și casa în care locuiesc. Se spune că acela care gonește pisica în momentul în care se plimbă printre picioarele sale, își gonește și norocul, scrie realitatea.net.

Pisicile au capacitatea de a proteja locul în care trăiesc, de energii negative, deoarece ele se hrănesc cu energia negativă și eliberează energie pozitivă.

Pisica gri, aduce noroc

Dacă o pisică se așază pe lângă tine și începe să toarcă, nu o alunga! Ea a depistat că suferi de o afecțiune și încearcă să te vindece de ea. De asemenea, dacă pisica simte că într-un anumit spațiu există un spirit negativ, va face tot posibilul să îl gonească.

Şi culorile pisicilor sunt importante: Pisica neagră, elimină energia negativă din casă. Cea roșcată, îți va aduce bani și bunăstare. Pisica gri, aduce noroc. Pisica albă te poate vindeca, în timp ce pisica în mai multe culori aduce noroc, armonie, prietenie și înțelepciune.

Ce înseamnă când visezi pisici?

Visele au fost mereu o poartă către necunoscut, către subconștient, oamenii încercând mereu să găsească o explicație pentru ceea ce visează.

Când visezi pisici iese la lumina latura ta feminină. Pisicile reprezintă feminitatea dintr-un om, indiferent că este femeie sau bărbat.

Faptul că visezi pisici poate avea legătură cu nevoia ta de independența, dar poate fi, totodată și un semn rău. Pisicile sunt vânători și obișnuiesc să pandeasca pradă. Așa că visul poate fi un semn de avertizare. De asemenea, poate fi mesajul unei perioade confuze și ai nevoie de o analiză amănunțită pentru a înțelege ce se petrece de fapt.

Dacă visezi o pisică domestică sau propriul animal de companie, poate fi semnul unor emoții puternice. Sigmund Freud și Carl Gustav Jung asociau visele cu și despre pisici cu subconștientul uman.

Ziua Internationala a Pisicii

Ai pisica? Îți plac pisicile? Dacă visezi pisici, cel mai probabil primești mesaje de la subconștient. Pisicile sunt asociate cu abilitatea de a vedea ceea ce este ascuns. Asocierea este datorată faptului că pisicile pot vedea noaptea.

Dacă visezi un copil care ține în brațe o pisica, poate însemna că urmează să se întâmple ceva foarte important pentru ține în viitor. Dacă visezi că adopți o pisica, înseamnă că urmează să împărtășești cuiva niște idei, gânduri. Dacă visezi o pisica agresivă, poate însemna că cineva din viață ta nu este de încredere sau te-a trădat (te va trăda).

Dacă pisica este blănoasă, înseamnă că ești în căutarea confortului în viață ta și poate fi un mesaj să ai multă grijă de ține. Dacă visezi că te zgârie o pisica, s-ar putea să ai probleme cu o persoană de sex feminin.

Publicat: 02 iun. 2020, 08:10 Autor: Elena Arhiva
Autor: Elena
Deși a studiat Dreptul, Elena Toader iubește să scrie, având o experiență vastă în domeniul jurnalismului. Și-a început cariera în…...
Pe aceeași temă