Mostenitoarea averii lui Karl Lagerfeld este pisica lui! Cati bani va mosteni felina

Publicat: 19 feb. 2019, 19:58 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete

Creatorul de moda a incetat din viata pe 19 februarie 2019, la varsta de 85 de ani. In ultimele saptamani, acesta a avut probleme de sanatate.

Karl Lagerfeld a murit pe 19 februarie 2019, la 85 de ani. Creatorul de moda a tot avut probleme de sanatate in ultimele zile. Nu se stie cauza exacta a mortii, dar presa internationala sustine ca ar fi facut un infarct. Ultima veste despre aceasta drama e legata de averea creatorului. Mostenitoarea averii lui Karl Lagerfeld este pisica lui. Felina va primi o parte din averea de 125 de milioane de dolari.

Pisica Choupette, care este deja o vedeta datorita stapanului regretat, va deveni bogata. Karl Lagerfeld era innebunit dupa animalul lui de companie. Acesta vorbea despre pisica lui ori de cate ori avea ocazia. ”Este irezistibilă”, comenta Kaiserul, în platoul emisiunii ”Le Divan”, a lui Marc-Olivier Fogiel, la 24 februarie 2015, vorbind despre Choupette.

Mostenitoarea averii lui Karl Lagerfeld este pisica lui

Pisica este deja vedeta. Choupette este o birmaneza cu blana albă. A fost supranumită de cei care o urmăreau pe reţelele de socializare ”fiica lui Karl Otto Lagerfeld”. Felina are peste 100.00 de followeri de pe Instagram şi un contract editorial.

”Are propria ei avere, este o moștenitoare. Dacă mi se întâmplă ceva, persoana care se va ocupa de ea nu va trăi cu siguranță în mizerie. Publicitatea în care a apărut ea, banii făcuți de ea, nu îi iau eu, au fost puși de-o parte special pentru ea. Choupette este o fetiță bogată”, a explicat atunci creatorul de modă, notează fr.news.yahoo.com.

Averea lui Karl Lagerfeld se imparte

Pe langa pisica lui, Karl Lagerfeld a lasat avere si apropiatilor sai. ”Stați liniștiți, este destul pentru toată lumea”, glumea Lagerfeld în revista Numero, pe 10 aprilie 2018. Dar nu multi stiu ca în Franța nu poti să lași moștenire unui animal. Karl Lagerfeld a răspuns: ”Pică bine, pentru că eu nu sunt francez”.

Karl Lagerfeld a fost internat de urgenţă luni seară la un spital din Paris. Potrivit Public, Lagerfeld suferea de cancer la pancreas, scrie 7sur7.be. Lagerfeld era un artist remarcabil. Era un fotograf talentat şi îşi realiza singur schiţele, de mână.

Karl Lagerfeld nu si-a dorit inmormantare

„Ce oroare! Nu o să fie nicio înmormântare. Mai bine mor. De când cu poveștile astea triste legate de familia Hallyday, și cu funeraliile de la La Madeleine, totul are aerul unei farse. Am cerut să fiu incinerat și cenușa mea să fie împrăștiată împreună cu cea a mamei mele….și cu cea a lui Choupette (pisica lui Karl Lagerfeld – n.r), dacă moare înaintea mea”, amintește Le Parisien.

Publicat: 19 feb. 2019, 19:58 Autor: Echipa Ciao.ro Vedete
Pe aceeași temă