Mandy Moore, abuzata de Ryan Adams. Ce a patit in mariajul de 7 ani cu vedeta

Publicat: 19 feb. 2019, 18:05 Autor: D. C. Vedete

Actriţa şi cântăreaţa Mandy Moore a mărturisit că se simţea "extrem de tristă" în timpul mariajului cu Ryan Adams, informează Press Association.

Mandy Moore, abuzata de Ryan Adams. Vedeta alaturi de inca alte sase femei il acuza pe artist de abuz, informeaza Agerpres. Avocatul lui Ryan Adams neaga orice acuzatie de abuz, sub orice forma. Dezvaluirile au aparut in publicatia New York Times, apoi pe internet, intr-un podcast.

Mandy Moore, in varsta de 34 de ani, a fost casatorita cu Ryan Adams, de 44 de ani, din 2009 pana in 2016. Potrivit lui Mandy, cariera sa a avut de suferit atunci artistul a devenit dependent de ea, precizând că relaţia cu acesta „avea o dinamică total nesănătoasă”.

Mandy Moore, abuzata de Ryan Adams

„Simţeam că mă înecam. Era atât de nerezonabil şi de nesustenabil şi mă simţeam atât de singură. Eram extrem de tristă. Mă simţeam atât de singură cu el”, a declarat ea în podcastul WTF cu Marc Maron. Actrita a devenit celebra datorita „The Princess Diaries”. Din 2016, actriţa poate fi admirată în serialul „This Is Us”.

„A devenit foarte clar că atunci când lucram, lucrurile se destrămau complet acasă. Nu mi-am putut face treaba deoarece încercam în mod constant să acord atenţie acestei persoane care avea nevoie de mine şi nu mă lăsa să fac nimic altceva”, a mărturisit ea.

Ryan Adams, acuzat de abuz de 7 femei

Moore a fost una din cele şapte femei care au declarat pentru New York Times că Adams s-a comportat abuziv faţă de ele. O alta victima de-a lui Ryan Adams sustine ca a fost curtata de artist inca de cand avea 15 ani. Acesta avea conversatii nepotrivite cu muziciana care, in prezent, are 20 de ani.

Publicat: 19 feb. 2019, 18:05 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă