Meghan Markle, insarcinata din nou? Ce spun expertii britanici despre al doilea copil al Ducilor de Sussex

Publicat: 18 iul. 2019, 12:14 Autor: Simona Vedete

Ducesa l-a nascut pe Archie in luna mai, insa deja au aparut zvonuri legate de cel de-al doilea copil.

Meghan Markle, insarcinata din nou? Meghan Markle si Printul Harry au un program incarcat in aceasta toamna, insa deja se discuta despre al doilea copil.

Fanii lui Megan Markle sunt in delir de cand a aparut acest zvon, si se spune ca in curand va fi facut anuntul conform caruia bebelusul Sussex numarul 2 este pe drum.

Meghan Markle, insarcinata din nou?

Cum isi tine Meghan Markle fiul in brate

Si-au planificat o vizita in Africa in aceasta toamna iar Melanie Bromley, o experta a casei regale, a spus ca anuntul ar putea totusi sa vina dupa ce acestia se intorc din acest turneu.

„Cred ca va fi insarcinata la aceasta data anul urmator” a spus aceasta. potrivit Mirror. „Au programata Africa in aceasta toamna, ceea ce ii va tine foarte ocupati, insa dupa aceea cu siguranta va urma copilul”.

Cum isi tine Meghan Markle fiul in brate a creat isterie! Fanii au umilit-o pe ducesa

Ducesa de Sussex si Archie, fiul ei, au fost prezenti la un meci de polo caritabil. In el au evoluat, pe teren, Printul William si Printul Harry. La eveniment a fost prezenta si Kate Middleton, alaturi de cei trei copii ai sai.

Meciul caritabil a avut loc la Billingbear Polo Club din Wokingham, Surrey. Cei doi printi au fost invitati sa participe, pentru o cauza nobila, informeaza Dailymail.co.uk. Dar cea care a reusit, din nou, sa atraga atentia a fost Meghan Markle.

Ducesa de Sussex a reusit, insa, sa isi enerveze fanii. Acestia o critica pentru modul nenatural in care isi tine fiul in brate. Multi dintre fani, femei sau mame fiind, au marturisit ca modul in care il tine e gresit. Copilul parea sa fie la un pas de a cadea din bratele mamei sale, mai tot timpul.

Vezi clipul VIDEO cu Meghan si Archie AICI.

Publicat: 18 iul. 2019, 12:14 Autor: Simona Vedete
Pe aceeași temă