Andra a facut-o pe Halep sa planga la imn! Simona a cantat toate versurile cu ochii in lacrimi! Momentul VIDEO te va rascoli!

Publicat: 18 iul. 2019, 10:00 Autor: D. C. Vedete

Momentul a fost foarte puternic si intregul stadion a stat in picioare cand Andra a avut o intrepretare originala a imnului, una extrem de ravasitoare si emotionanta.

Andra a facut-o pe Halep sa planga la imn! Simona a cantat toate versurile! Simona Halep a fost primita pe Arena Nationala pentru a sarbatori alaturi de zeci de mii de bucuresteni trofeul castigat la Wimbledon.

Unul dintre cele mai emotionante momente al galei a fost interpretarea imnului de catre Andra. Artista a fost invitata pe scena de Andi Moisescu, colegul ei de la Romanii au talent si a facut efectiv un stadion intreg sa tremure la versurile imnului.

Andra a facut-o pe Halep sa planga VIDEO

Poate cea mai marcata de moment a fost chiar Simona Halep care avea ochii vizibil inlacrimati de importanta momentului si a fredonat alaturi de Andra intreg imnul. Simona a fost emoționată pe toată durata imnului și pe buze i s-au citit versurile de la ”Deșteaptă-te, române”. Impresionant e și faptul că Simona a recitat toate versurile imnului.

30.000 de oameni au fost prezenti pe Arena Nationala la sarbatoarea Simonei Halep printre care si fosti mari sportivi si campioni ai Romaniei precum, Ion Tiriac, Gica Popescu, Gica Hagi, Marius Urzica, Gabriela Szabo sau Mihai Leu.

La finalul interpretarii Andra a imbratisat-o pe Simona si i-a spus in fata tutror celor care erau prezenti: „Simona, te iubesc si ma bucur ca am facut acest lucru astazi alaturi de tine. Iti multumesc pentru ca inspiri o generatie intreaga sa aiba curaj.”

Publicat: 18 iul. 2019, 10:00 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă