Nadine, o mama stricta! Nu isi lasa copilul in tabere sau sa circule cu autobuzul

Publicat: 17 iul. 2019, 20:33 Autor: Simona News 3

Nadine este o mama devotata insa recunoaste ca este si foarte stricta, insa are motive intemeiate.

Nadine, o mama strica! Fosta vedeta se ocupa in detaliu de cresterea si educarea baietelului ei Noah, in varsta de 9 ani, incat cateodata poate sa duca lucrurile la extrem.

Este singurul copil pe care il are impreuna cu sotul ei si este tot timpul preocupata ca acesta sa creasca inconjurat de iubire si sa fie mereu in siguranta, iar pentru asta a stabilit cateva reguli clare.

Nadine, o mama stricta

Nadine, o mama stricta

„I-am spus copilului că până când îmi demonstrează că poate discerne între bine și rău – 18 ani , 21 de ani în alte țări, depinde unde ne mutăm – nu am să-l las singur. El este copilul care nu merge în tabere, nu doarme peste noapte la nimeni.

Dacă pleacă într-o excursie, am nevoie de ITP-ul mașinii cu care pleacă, de controlul psihologic al șoferului și așa mai departe. Sunt genul ăla de mamă, din păcate.

Dacă aveam 2-3 copii, poate pe unul îl lăsam să plece în excursie fără ITP și într-o tabără în care poate or să aibă grijă de el sau nu. Dar, din păcate pentru el, nu.

I-am spus așa: Te las în tabără, dacă mă lasă și pe mine în tabără cu tine! Și cum nimeni nu mă lasă în tabără cu tine, nu te duci în tabără. Norocul meu este că nici el nu vrea.

Nu pot. Trăim într-o societate pe care nu o simt ca partener în creșterea copilului meu. Știu că eu îmi fac treaba, plătesc dările, dar din partea cealaltă ce se întâmplă?

«Ne scuzați, nu ne-am dat seama, s-a întâmplat accident și asta e!». Nu am curaj să te expun! O să mă cerți, o să mă judeci, accept, îmi pun cenușă în cap” a spus Nadine pentru Libertatea.

Publicat: 17 iul. 2019, 20:33 Autor: Simona News 3
Pe aceeași temă