Un celebru model de lejerie intima a innebunit barbatii pe plaja

Publicat: 17 Jul. 2019, 18:20 News 3

Daphne Joy s-a afisat in cel mai mic costum de baie posibil si a incins atmosfera pe plaja.

Un celebru model de lejerie intima a innebunit barbatii. Tanara care in trecut s-a intalnit cu 50 Cent si Jason Derulo a facut show pe o plaja din Miami.

In decursul zilei de marti, modelul in varsta de 32 de ani s-a afisat intr-un costum de baie extrem de sexy, negru, care i-a pus in evidenta formele voluptoase.

Un celebru model de lejerie intima a innebunit barbatii pe plaja

Un celebru model de lejerie intima a innebunit barbatii pe plaja

Dupa cum era de asteptat, tanara a atras atentia tuturor de pe plaja in costumul de plaja minuscul, de culoare neagra. Tot timpul a purtat si o pereche de ochelari de soare si a zambit nonsalant.

Abdomenul ei bine tonifiat si sculptat a fost in centrul atentiei, la fel ca si formele ei voluptoase. Parul brunet l-a lasat lejer pe spate in timp ce pasea senzual in apa.

Daphne a aparut pe copertile revistelor Smooth Magazine, BlackMen Magazine si SHOW Magazine, dar si in multe altele. Pe numele ei complet Daphne Joy Cervantes Narvaez, este cea care a aparut in 2009 in Ed Hardy Swim Campaign 2009.

In 2011 a inceput o relatie toxica cu rapper 50 Cent, in varsta de 43 de ani iar in 2012 a adus pe locul primul ei copil, pe Sire, care are in prezent varsta de 6 ani.

Chiar daca relatia lor s-a incheiat rapid, au ramas in relatii bune pentru fiul lui iar in 2017 au fost vazuti impreuna la ziua de nastere a artistului.

Daphne s-a mai iubit si cu Jason Derulo, 29 de ani, si a mai avut relatii amoroase cu Rob Kardashian, Tyrese Gibson si Peter Nygard.

Publicat: 17 Jul. 2019, 18:20 News 3
Pe aceeași temă