Top 40 de vedete care şi-au „stors” sânii imenşi la plajă! Pe ce loc se află super-dotatele Roxana Vancea, Ioana Filimon, Lariss şi Roxana Ione

Publicat: 09 aug. 2020, 20:14 Autor: Maria Apostol Vedete

Reginele sânilor XXL au făcut spectacol la mare! După o sesiune lungă de plajă, în care și-au încins decolteele, cele mai dotate vedete din showbiz au făcut o binemeritată baie în mare, iar apoi și-au ”stors” sutienele într-un stil erotic.

CIAO.RO vă propune să vă clătiți ochii cu unul dintre cele mai incitante topuri de până acum! Fie că au apelat la specialiști în implanturi mamare, fie că Mama Natură a fost generoasă cu ele, nu am făcut discriminare și am ales 40 de vedete cu super-decoltee care au încins la maxim imaginația bărbaților de pe plajă după ce au ieșit din apă.

Bătălia pentru primul loc a fost extrem de strânsă, și nu am apreciat neapărat mâinile dibace care au stors ”pepenașii”, cât spectacolul vizual care s-a produs în acel moment.

Printre cele mai îndrăznețe dintre vedete, care efectiv și-au sufocat sânii când și-au stors sutienele ude, le putem enumera pe Lariss, Gina Pistol, Iuliana Luciu sau sora ei, Nicoleta Luciu, însă nu vom dezvălui cine sunt ocupantele primelor trei locuri și nici cine este regina acestui top.

Vă invităm să studiați cu atenție pozele din galerie, imagini îndrăznețe care cu greu vor putea fi uitate!

 

 

 

Publicat: 09 aug. 2020, 20:14 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă
×