Electric Castle, 17-21 iulie 2019. Ghidul complet al festivalului este aici!

Publicat: 17 iul. 2019, 15:58 Autor: madalina m. Vedete

Editia cu numarul sapte a festivalului debuteaza miercuri, pe 7 iulie 2019. Sunt asteptate sa participe mii de persoane la evenimentul dedicat muzicii electronice.

Electric Castle 2019. Iti prezentam in continuare un ghid de festival, alaturi de cateva reguli de acces, stabilite de catre organizatori. La fel ca in editiile precedente, concertele se vor desfasura la Castelul Banffy, in Bontida, din judetul Cluj.

Perioada in care se va tine Electric Castle este de cinci zile, in perioada 17-21 iulie. Organizatorii au estimat ca vor ajunge aproximativ 250.000 de tineri dornici de distractie la acest festival. Fanii acestui festival au inceput deja sa soseasca in Bontida, in numar mare, inca de miercuri.

Lineup-ul la Electric Castle 2019

Editia din 2019 are ca headlineri trupele Florence and the Machine, Limp Bizkit, 30 Seconds to Mars si Bring Me The Horizon. Line-up-ul din acest an include si foarte multe alegeri de trupe romanesti care vor incanta publicul venit la Electric Castle.

Formatia Florence and The Machine este una dintre cele mai apreciate, la nivel mondial. Trupa va ajunge in Romania pentru prima oara, pe main-stage-ul de la Electric Castle. Formatia britanica a fost infiintata in anul 2007, in Londra, de catre cantareata Florence Welch.

Artistii romani, dar si formatiile care vor incanta publicul sunt Loredana, Subcarpati, Alternosfera. CTC, Suie Paparude, Moonlight Breakfast, Grimus, Pannonia Allstars Ska Orchestra, The Mono Jacks, FUNKorporation, Jurjak si multi altii.

Programul pe zile la Electric Castle 2019

Pe parcursul celor 5 zile de festival, cei care vor ajunge la Electric Castle isi pot urmari artistii preferati pe 10 scene! Trupa Limp Bizkit va urca pe scena joi, pe 18 iulie, de la ora 22:30. Formatia Florence and The Machine va canta vineri, pe 19 iulie, de la ora 21:30.

Electric Castle 2019. Programul concertelor pe zile

Trupa lui Jared Leto, Thirty Seconds to Mars va canta duminica, pe 21 iulie, la ora 22:00. Vezi AICI programul detaliat pe zile!

Reguli de acces la festival

Festivalul este la a saptea editie si accesul se poate face doar pe baza unul abonament sau bilet de o singura zi. Ulterior, accesul este asigurat cu ajutorul unei bratari speciale. Electric Castle 2019.

„Accesul pe teritoriul festivalului se face începând cu 17 Iulie, ora 14:00 iar in zona de camping de la ora 12:00.
Participanții pot intra și ieși de câte ori doresc de pe teritoriul festivalului, dacă au la mână o brățară intactă RFID de festival.

Orele de incepere si de finalizare a oricaror concerte sau evenimente din cadrul Festivalului, precum si ordinea de performare a fiecarui artist pot fi modificate unilateral de catre organizator, fara ca aceasta modificare sa fie susceptibila de a cauza orice fel de prejudiciu oricarui Participant.

Toți participanții sunt percheziționați la intrare. În cazul refuzului de a fi supus perchezitiei, participantilor le va fi refuzat accesul la eveniment”, se arata pe pagina oficiala Electric Castle.

Publicat: 17 iul. 2019, 15:58 Autor: madalina m. Vedete
Pe aceeași temă