Cerbul de Aur 2019. 70 de artisti din 20 de tari, inscrisi la concursul international

Publicat: 15 iul. 2019, 18:29 Autor: Simona Ciao.ro
Cerbul de Aur 2019. 70 de artisti din 20 de tari, inscrisi la concursul international

In perioada 22-25 august va avea loc indragitul festival de muzica, Cerbul de Aur.

Cerbul de Aur 2019. Brasovul va gazdui din nou festivalul mult asteptat de toti romanii. Acesta va aduce pe scena numerosi artisti in Piata Sfatului, spre fericirea celor din public.

Vor fi multe vedete invitate pentru a interpreta piese indragite de toata lumea iar cei 12 finalisti vor interpreta piese pentru un castig substantial de 55.000 de euro.

Cerbul de Aur 2019

Cerbul de Aur 2019

Vor participa 70 de artisti din 20 de tari care se vor lupta pentru premiul cel mare. In acest an, TVR-ul a pregatit un format cu doua zile de concurs, dar si o gala de premiere si evenimente concomitente.

Cerbul de Aur 2019. Delegatia TVR formata de Doina Gradea, Smaranda Vornicu-Shalit si Otilia Iancu a avut o prima intalnire cu George Scripcaru, primarul municipiului Brasov, in data de 3 aprilie, pentru a stabilii detalii privind organizarea evenimentului.

„Cerbul de Aur trebuie să continue! – este ceea ce ne-am propus, imediat ce am reuşit să reluăm Festivalul, după o pauză de 9 ani. Este un efort uriaş din toate punctele de vedere: uman, tehnic, financiar! Dar succesul de anul trecut ne motivează pentru a continua să oferim acest proiect premium, devenit brand nu doar al TVR, ci şi al României.

Astfel, la construirea bugetului SRTv pe 2019 am alocat fonduri dedicate Festivalului, urmând totodată să găsim parteneri care să ne fie alături la cea de-a 19-a ediţie a Cerbului de Aur, pe care ne-o dorim la fel de strălucitoare ca Ediţia aniversară de anul trecut”, a spus Doina Gradea, Președinte-Director General TVR, potrivit infomusic.ro.

Cerbul de Aur 2019. De-a lungul anilor, acest prestigios festival a găzduit apariţii sau recitaluri ale unor vedete precum Diana Ross, Amália Rodrigues, Julio Iglesias, Dalida, Sheryl Crow, Tom Jones, Juliette Greco, Vaya con Dios, Coolio, Barbara, Christina Aguilera, Cliff Richard, Kenny Rogers, Ricky Martin, Kelly Family, Patricia Kaas, Gilbert Becaud, Josephine Baker, Toto Cutugno, Enrico Macias, Boy George, James Brown, Kenny Rogers, Ray Charles, UB 40, Scorpions, Pink, Sheryl Crow, James Blunt, Amy Macdonald, Nicole Scherzinger şi mulţi alţii.

Vezi preturile biletelor AICI.

Publicat: 15 iul. 2019, 18:29 Autor: Simona Ciao.ro
Pe aceeași temă