Narcisa Suciu a lasat-o pe Christina Aguilera fara un trofeu

Publicat: 05 sept. 2018, 12:39 Autor: D. C. Vedete

Sa canti in aceeasi competitie cu celebra Christina Aguliera si sa-i sufli trofeul, asta se numeste performanta.

Si a fost reusita de romanca noastra, Narcisa Suciu. S-a intamplat acum mai bine de 20 ani, pe scena Cerbului de Aur organizat la Brasov. Faptul ca Aguilera este un nume impozant in industria muzicala internationala nu a impiedicat-o pe Narcisa sa-si faca treaba cu profesionalism, obtinand trofeul mult dorit.

S-a intamplat acum mai bine de 20 ani, pe scena Cerbului de Aur organizat la Brasov. Faptul ca Aguilera este un nume impozant in industria muzicala internationala nu a impiedicat-o pe Narcisa sa-si faca treaba cu profesionalism. Insa toata aceasta aventura nu a fost una usoara, ci cu emotii.

„Eu, pentru ca am cantat impreuna cu Mircea Rusu Band, am avut norocul sa am foarte mult public la foarte multe spectacole. Eram deci relaxata cu ideea de a canta în fata unui public numeros.

Narcisa Suciu a lasat-o pe Christina Aguilera fara un trofeu

Narcisa Suciu a lasat-o pe Christina Aguilera fara un trofeuIn plus, profesorul meu de canto era domnul Marius Teicu si era langa mine, iar eu ii tot spuneam ce frumos canta fata aia din America, era chiar Christina Aguilera”, a povestit artista pentru Libertatea.

Mai mult, Narcisa a surprins pe toata lumea cand s-a decis sa cante fara instrumentisti.

„El îmi spunea sa nu-mi fac griji. Totusi, cand am auzit-o pe ea cantand la repetitii, mi-am zis ca trebuie sa fac ceva sa fiu remarcata, pentru ca altfel nu am multe sanse in fata ei. Mi-am propus sa cant „Mocirita” fara nici un fel de instrument, acapella, si atunci o sa ma tina minte toata lumea”, a declarat Narcisa.

Narcisa Suciu a lasat-o pe Christina Aguilera fara un trofeu„Am cantat, nu am avut nici un fel de stres, inca cand am iesit de pe scena nu mai puteam sa stau in picioare. Cred ca am avut nevoie de vreo ora ca sa imi revin! Noi, cele trei romance, am trimis-o pe Aguilera acasa fara nimic. Era si Mălina Olinescu. Asa mi-ar fi placut sa fie in seara asta aici. N-am cuvinte sa spun cat de mult”, a spus Narcisa.

Publicat: 05 sept. 2018, 12:39 Autor: D. C. Vedete
Pe aceeași temă