Bijou, cântăreața fără chiloți, își deschide grădiniță cu un potent om de afaceri cu care este în tatonări

Publicat: 10 mart. 2020, 13:54 Autor: Maria Apostol Vedete
Elena Turcu, cunoscută publicului larg drept Bijou, cântăreața fără chiloți de la TVR 1, a lăsat muzica pe plan secund și s-a orientat către afaceri prospere. Artista nu a plecat singură la drum, ci împreună cu Florian Trebea, un afacerist din București, cu care este în tatonări de ceva vreme.
Bijou combină viața profesională cu cea intimă, iar din sursele CANCAN.RO, site-ul nr 1 din România, cântăreața e pe cai mari în ultima vreme. Elena Turcu are o relație profesională cu afaceristul Florian Trebea, divorțat și cu un copil din prima căsătorie, împreună cu care a pus cot la cot o investiție de aproape 50 de mii de euro pentru deschiderea unei grădinițe în sectorul 3 al Bucureștiului. Artista s-a focusat mai mult pe partea de business în ultima vreme, iar muzica a lăsat-o doar pentru amorul propriu, ori să-i cânte partenerului de afaceri în locațiile pe care le deține în Centrul Vechi al Capitalei.
Și pentru că cei doi s-au înțeles de minune la capitolul afaceri, bărbatul s-a amorezat de tânăra artistă și încearcă să o cucerească, însă, deocamdată, Florian Trebea și Elena Turcu sunt la stadiul de prieteni foarte buni, cu perspective de viitor, anume iubiți.
CIAO.RO, a aflat că cei doi se cunosc de ceva vreme, iar afaceristul încearcă deja de ceva timp să-i intre în grații cântăreței, care se lasă mai greu, căci a avut câteva eșecuri în dragoste, drept dovadă cele două fetițe pe care le are cu doi bărbați diferiți.

S-a mutat în Franța după ce a fost părăsită de Jimmy

Bijou s-a retras in Franta, în castelul familiei Molas, într-o zona rezidențială din localitatea Juvisy-sur-Orge, situată la 20 de kilometri de Paris. Micuța are în prezent 14 ani, iar prima dată când și-a văzut tatăl a fost la vârsta de 12 ani. Casa în care locuiește micuța Susan în Franța aparține lui Christian Molas, directorului Școlii de Modă Jean Monnet, care se afla în aceeași localitate, anume Juvisy-sur-Orge, și soției acestuia, Marie, și are peste 200 de ani vechime. Fiica lui Bijou  are parte de o educație exemplară, dar si de un trai fara griji. Micuța este fericită peste hotare, motiv pentru care nici Bijou nu a dorit să o ia din sânul familiei care a ajutat-o la greu.

Părăsită și de tatăl celui de-al doilea copil

Elena Turcu a încercat să-și refacă viața după relația zbuciumată cu americanul Jimmy Barber, cel care a lăsa-o însărcinată în urmă cu 14 ani, după care a părăsit-o și a plecat în State, însă nici a doua oară norocul nu a fost de partea ei. Din fructul iubirii cu fostul iubit, Bijou a devenit mama unei fetițe care seamănă leit cu primul ei copil. În prezent, cântăreața își crește fetița de 2 ani și jumătate singură, însă a revenit la sentimente mai bune față de tatăl celui de-al doilea copil, căruia îi permite să viziteze copilul.
Publicat: 10 mart. 2020, 13:54 Autor: Maria Apostol Vedete
Pe aceeași temă