Cât a cheltuit Lora cinci luni în Bali? Cu banii ăștia și-ar fi putut cumpăra un apartament!

Publicat: 30 oct. 2020, 08:39 Autor: Dora Bazavan Vedete

Cu un look de invidiat și un videoclip nou, filmat în Bali, Lora a povestit despre spectaculoasa și mult visata vacanță pe care a avut-o anul acesta.

După mulți ani în care a renunțat la distracție în favoarea muncii, cântăreața și-a programat pentru acest an o excursie de două săptămâni în Bali. Numai că planurile de acasă nu se potrivesc cu cele din târg, așa că artista s-a trezit… blocată în paradisiaca insulă indoneziană pentru cinci luni!

„Eu sunt omul care nu se ducea în vacanțe. Omul care muncea tot timpul. Și mă uitam la colege, mă uitam la Delia, care e tot timpul plecată, mă uitam la Liza, care punea poze de peste tot din jurul lumii și eu ziceam: Ah, ce drăguț, Doamne!… Mai trag tare lunile astea sau anul ăsta – că așa mă păcăleam singură – și după aceea plec și eu într-o vacanță”, a povestit Lora în platoul matinalilor de la TVR. Dar, pentru că Universul nu doarme, atunci când, în sfârșit, interpreta și-a făcut bagajul și a pornit spre ceea ce trebuia să fie o excursie de două săptămâni, a fost pusă la relaxare forțată, ca o compensare a tuturor vacanțelor pe care nu le-a avut.


Gabi Fereșteanu i-a adresat Lorei întrebarea ce stătea pe buzele tuturor celor care au aflat povestea surprinzătoarei vacanțe a artistei: câți bani a cheltuit acolo? „Cred că în jur de 50 de mii de euro”, a venit răspunsul Lorei, care a adăugat, însă, că această călătorie a ajutat-o nu numai la realizarea noului clip muzical, dar și în dezvoltarea propriei afaceri cu produse cosmetice.

Mai multe despre vacanța Lorei în Bali și cine este misteriosul personaj masculin din videoclipul piesei sale aflați aici: https://www.youtube.com/watch?v=NxoiCFmN9tk&t=211s.

Publicat: 30 oct. 2020, 08:39 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă