EXCLUSIV | DJ Harra nu renunță la terapie! „Am învățat că fericirea nu ține de alți oameni!”

Publicat: 01 ian. 2024, 11:21 Autor: Dora Bazavan Vedete

Dana Neacșu aka DJ Harra muncește mult în această perioadă dar dacă de Crăciun și de Revelion va fi „la datorie”, asta nu înseamnă că nu își va lua revanșa cu vârf și îndesat în luna ianuarie a noului an!

Artista se gândește serios să plece mai bine de o lună de zile în Bali, în compania unor alți prieteni și cunoscuți. Sexy DJ-ița ne-a povestit pentru Ciao.ro că merge în continuare la terapie și ce o face acum fericită.

„Eu am evenimente foarte multe, ca orice artist sănătos și atât! Petrecem! După sărbători, în ianuarie cred că o să plec ca în fiecare an, de regulă două luni și spre norocul meu cred că o să se alăture și Lora cu Ghenu, o să mergem în Bali, ei oricum sunt veterani acolo. Mă duc și eu cu cine pot!”, ne-a povestit DJ Harra.

De aproape 2 ani merge la terapie

O liniștește și o ajută să fie bine cu ea și să înțeleagă unele lucruri mai bine așa că DJ Harra continuă să meargă la terapie și face acest lucru de aproape doi ani de zile.

„De când fac terapie, cred că de aproximativ doi  ani, sau un an și jumătate, cam așa, am învățat că fericirea nu ține de alți oameni, ține strict de noi și nu am elemente exterioare, pe care să le pot numi că îmi aduc fericirea. Bucuroasă, da! Sunt bucuroasă din diverse motive dar fericirea e altceva, se învață! Înveți să fii bine cu tine!

Consider că terapia este un lucru sănătos pe care trebuie să îl facem pentru noi în viața asta! Cu toate că nimic nu trebuie dar cred că asta este super benefic. Ne ajută la a face alegerile potrivite, la a fi bine cu noi, la a nu căuta fericirea în alte persoane sau în lucruri. De exemplu, dacă îți cumperi o mașină nouă tu nu ești fericită, ești bucuroasă că ți-ai cumpărat-o dar fericirea este cu totul altceva!”, ne-a povestit Harra.

Și-ar dori o mașină nouă dar mai așteaptă

Cum intră DJ Harra în anul 2024? Artista nu este deloc pretențioasă! Recunoaște că ar vrea să își schimbe mașina dar a pus ochii pe o bijuterie pe patru roți cam scumpă așa că mai așteaptă!

„Sper ca noul an să îmi aducă lucruri benefice mie! Dacă acest benefic înseamnă chiar și o lecție este ok, eu o primesc cu drag! Nu fac o listă! De exemplu, anul trecut am zis că anul ăsta o să mă duc la sală și nu m-am dus! Am zis multe, și că vreau un copil dar nu e cum vrem noi, e cum putem noi, dacă mă întrebi pe mine!

Nu știu ce o să-mi aducă Moș Crăciun! Sănătatea ți-o faci, dacă ar fi să zic așa, îmi doresc eu o mașină dar e foarte scumpă și… Probabil că o să o am la un moment dat!”, ne-a mai povestit DJ-ița în încheiere.

Publicat: 01 ian. 2024, 11:21 Autor: Dora Bazavan Vedete
Am terminat Facultatea de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității "Spiru Haret" și mi-am dorit întotdeauna să profesez în acest…...
Pe aceeași temă
×